Connect-R prezintă rețetele unei vieți smart cu ecosistemul interconectat Samsung Smart Living, într-un mini-serial semnat Cheil | Centrade

Connect-R prezintă rețetele unei vieți smart cu ecosistemul interconectat Samsung Smart Living, într-un mini-serial semnat Cheil | Centrade

Agenția de comunicare integrate și data intelligence Cheil | Centrade, hub-ul pentru Europa de sud-est al rețelei Cheil Worldwide, continuă comunicarea device-urilor inteligente din ecosistemul Samsung Smart Living printr-un mini-serial savuros intitulat Connect-R x Connectivity, avându-l protagonist pe artistul Connect-R în rolul unui expert informal în sisteme interconectate, alături de aplicația Samsung SmartThings.

În primul episod din serie, Connect-R pare că ne va pregăti ceva delicios în propria bucătărie. Dar Connect-R are o altfel de rețetă de predat. Una despre cum poți prepara rufe impecabil de curate cu ajutorul inteligenței artificiale.

Ingredientul principal este conectivitatea dintre mașina de spălat Samsung AI Eco Bubble și uscătorul de rufe Samsung AI Control, cu ajutorul aplicației SmartThings. Grație sistemului de procesare a informației mașina de spălat inteligentă dozează automat cantitatea optimă de apă necesară pentru un consum cât mai eficient și selectează singură cantitatea de detergent potrivită pentru diversele tipuri de cicluri de spălare. Uscătorul de rufe Samsung AI Control recunoaște programul ales de mașina de spălat și se sincronizează pentru o uscare cât mai eficientă.

Când totul este gata, o simplă notificare pe telefon anunță că hainele proaspăt spălate sunt gata de mutat în uscător. 

 

“La Cheil credem în folosirea smart a infuencerilor, în roluri care potențează storytelling-ul unei campanii și aduc memorabilitate beneficiilor de produs pe care le avem în focus. Charismaticul Connect-R este ambasadorul perfect al conectivității Samsung SmartThings.”, explică  Simona Costea, Global Business Leader, Cheil | Centrade.

“Ecosistemul Smart Living avea nevoie de un Jedi al conectivității care să explice cât mai bine forța magică a aplicației SmartThings de a conecta toate gadget-urile inteligente Samsung. Cine putea fi mai bun pentru acest rol decât the one and only Connect-R.”, adaugă Raisa Soare - Șendroiu, Group Creative Director, Cheil | Centrade.

Credits:

Echipa Cheil | Centrade:
Mihai Gongu - Executive Creative Director
Simona Costea - Business Leader
Raisa Soare-Șendroiu– Group Creative Director
Ana Constantin - Art Director
Roxana Niță - Creative Director
Ionuț Iordache - Senior Copywriter
Dragoș Boțcău - Senior Art Director
Camelia Cucu - Digital Account Manager
Petruța Ciuică - Social Media Manager
Gabriela Ursu - Social Media Coordinator
Alina Iamandi - Project Manager
Monica Garbur - AV Producer

Echipa Samsung România:
Simona Panait - Head of Marketing Division, Samsung România & Bulgaria
Ioana Mârzac - Sigarteu – Communications & CC Manager, Samsung Electronics România
Corina Enache – Social Media Manager, Samsung Electronics România
Diana Mihaela Grecu – CE Campaign & Category Supervisor, Samsung Electronics România 

Casa de producție: Blitz Film
Andrei Gheorghe - Regie
Alex Daniel - DOP
Ionuț Negrilă – 1st AD
Elena Carlan – Scenografie
Cătălin Matei - Producător 

Post-producție: Chainsaw Europe
Mircea Lăcătuș - Editor imagine
Andrei Vasilache și Hasan Nasser - Editor sunet
Laurent Morel – Grading
Oana Manea - Producător post-producție

Samsung Electronics Co., Ltd. inspiră oamenii și creează viitorul prin tehnologii și idei. Compania redefinește lumea televizoarelor, pe cea a smartphone-urilor, a dispozitivelor wearables, a tabletelor, a electrocasnicelor digitale, a sistemelor de rețea și memorie și a ecranelor profesionale. 

Agenția digitală full service Cheil | Centrade este una dintre cele mai mari companii de comunicare integrată din România și servește drept hub regional pentru rețeaua coreeană Cheil în sud-estul Europei, coordonând strategia de comunicare și creație pentru Samsung. Din portofoliul Cheil | Centrade mai fac parte ENGIE Romania, PROFI România, Hochland România, First Bank, Nivea, Ursus Breweries, NN România, Carrefour România, Alpin 57, Mondelez, Raiffeisen Bank, Point Pickup, Asociația ANAIS și United Way.

În 2018, Cheil | Centrade București a lansat divizia Digital Intelligence and Analytics (DIA), un centru unic de servicii de data intelligence care deservește mai multe piețe din Europa. Înființată în 2022, divizia de Digital Media completează mixul de servicii pe care agenția îl pune la dispoziția clienților săi, beneficiind și de avantajul propriului centru de servicii digitale și analiza datelor. Diviziile DIA şi Digital Media oferă clienților soluții digitale personalizate, folosind cele mai noi instrumente analitice din sfera digitalului. 

În 2022, Cheil | Centrade a obținut primul Grand Prix românesc la IAB Mixx Awards Europe cu campania “Guilt Gifts Puppetry” pentru Asociația ANAIS, precum și Aurul, Argintul și două trofee de Bronz la Premiile Effie. În 2021, Cheil | Centrade a obținut cele mai multe premii (16 lucrări finaliste și 7 medalii) la Webstock Awards, a fost cea mai premiată agenție românească la Cresta Awards, a obținut Marele Premiu al IAB MIXX Awards și trofeul Gold la Internetics. Totodată, a obținut 5 nominalizări și 3 trofee la Premiile Effie în categoriile tech, energie, banking și asigurări.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Cheil Centrade

Centrade | Cheil este una dintre cele mai mari companii de comunicare din Romania si HUB regional Sud Estul Europei (10 piete). Ca agentie integrata, Centrade | Cheil are capabilitati de coordonare la nivel de... vezi detalii »

Sectiune



Branded


Related