Pactul comunitatilor mici si al viselor amanate

Pactul comunitatilor mici si al viselor amanate

Cum arata galeria viselor amanate? "Putem trai fara vise, dar ce rost are?" se intreaba, de exemplu, Aura Poterasu, care la 14 ani a intrat in televiziune, iar acum, la 28, indrazneste sa viseze altceva.

Cum se schimba Romania? Se schimba prin toti oamenii ei, si mai ales prin cei din orasele si satele mici, care viseaza, au idei si spera ca toti ceilalti, chiar daca sunt de cele mai multe ori ignorati.

Sunt doar doua din multele proiecte ale fundatiei PACT, dedicata comunitatilor mici.

Ioana Traista (manager de comunicare si strangere de fonduri, Fundatia PACT) povesteste despre obiectivele fundatiei, banii stransi si Romania oamenilor cu initiativa, care nu este la fel de vizibila ca cea a statisticilor.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


GMP+WEBSTYLER

In 2018, agentiile GMP Advertising si Webstyler au fuzionat, formand o singura agentie cu servicii intergrate GMP+WEBSTYLER, parte din GMP Group alaturi de GMP PR, Chapter 4 si Point Public Affairs. Cele doua agentii... vezi detalii »

Rusu+Bortun Brand Growers

Rusu+Bortun Brand Growers este o agentie de strategie si manifestare creativa de brand. Din 2008,  integreaza servicii de branding, advertising si digital (prin Rusu+Bortun Cyber Growers) pentru a sustine... vezi detalii »

Oameni

Subiecte

SectiuneRelated