Pactul comunitatilor mici si al viselor amanate

Pactul comunitatilor mici si al viselor amanate

Cum arata galeria viselor amanate? "Putem trai fara vise, dar ce rost are?" se intreaba, de exemplu, Aura Poterasu, care la 14 ani a intrat in televiziune, iar acum, la 28, indrazneste sa viseze altceva.

Cum se schimba Romania? Se schimba prin toti oamenii ei, si mai ales prin cei din orasele si satele mici, care viseaza, au idei si spera ca toti ceilalti, chiar daca sunt de cele mai multe ori ignorati.

Sunt doar doua din multele proiecte ale fundatiei PACT, dedicata comunitatilor mici.

Ioana Traista (manager de comunicare si strangere de fonduri, Fundatia PACT) povesteste despre obiectivele fundatiei, banii stransi si Romania oamenilor cu initiativa, care nu este la fel de vizibila ca cea a statisticilor.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info

GMP+WEBSTYLER

In 2018, agentiile GMP Advertising si Webstyler au fuzionat, formand o singura agentie cu servicii intergrate GMP+WEBSTYLER, parte din GMP Group alaturi de GMP PR, Chapter 4 si Point Public Affairs. Cele doua agentii... vezi detalii »

WEBSTYLER

WEBSTYLER este cea mai premiată agenție de digital din România atât la nivel local cât și internațional. De 18 ani pe piață, timp în care a oferit servicii de strategie și creație la cele mai... vezi detalii »

Oameni

Subiecte

SectiuneRelated