Dan Draghicescu: As spune ca un regizor de film aloca mai mult timp unui spot decit un regizor care face numai publicitate

Dan Draghicescu: As spune ca un regizor de film aloca mai mult timp unui spot decit un regizor care face numai publicitate

Dan Draghicescu lucreaza in publicitate din 1998. A fost producator la Grey, Ogilvy, Frank Group si Saatchi & Saatchi, a colaborat cu regizori ca Mick Davis, Cristi Puiu si Cristi Mungiu, iar intalnirile cu astfel de cineasti i-a deschis apetitul pentru film.

In prezent, este Creative Producer la Chainsaw Europe Studio si, apoi, la Pink Stripe Group, un studio independent prin care a produs short-ul “Fata din Transilvania”, selectionat la TIFF si alte cateva festivaluri de film, si “The Silver Spoon”, selectionat la Short Corner Cannes 2015.

Dan povesteste pentru IQads despre intersectia dintre publicitate si film, cum e sa colaborezi cu regizori de cinema si ce amprenta isi pun acestia pe reclamele pe care le realizeaza.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


VML

VMLY&R a preluat FRACTAL Communications, agentia locala parte din WPP, si se alatura  VMLY&R Commerce pentru a oferi brandurilor o experienta conectata.  Preluarea agentiei locale de catre... vezi detalii »

Spoon Media

Spoon a inceput in 2003 ca o agentie de strategie de media dar a evoluat diversificandu-si serviciile catre o agentie de comunicare digitala si media. Obiectivul Spoon este sa combine experienta de analisti de date... vezi detalii »

Frank Group

Frank Group este un grup de agentii independente, care ofera servicii integrate si complete de comunicare. Din Grupul Frank fac parte companiile Frank (ATL, BTL, digital), Oxygen (PR), MSPS Marketing and... vezi detalii »

Ogilvy Group România

Ogilvy România, parte din rețeaua internațională Ogilvy, este o companie WPP, unul dintre cele mai mari grupuri de comunicare din lume (NASDAQ:WPPGY). Pe piața locală, Ogilvy creează platforme de comunicare,... vezi detalii »

Subiecte

Sectiune



Branded


Related