Andrei Hategan (The Amsterdams): Inca se lipeau postere prin oras, tin minte si acum cum mergeam cu galetusa si bidineaua uneori pe la Universitate noaptea ca sa ne promovam

Andrei Hategan (The Amsterdams): Inca se lipeau postere prin oras, tin minte si acum cum mergeam cu galetusa si bidineaua uneori pe la Universitate noaptea ca sa ne promovam
Foto: StreetLenser.com

Mana sus daca va aflati prin Centrul Vechi prin 2005 si ati vazut un grup de oameni inarmati cu galetusa si bidinea, punand constiincios postere pe care scria The AmsterdamsFelicitari, asta nu inseamna doar ca sunteti mai batrani cu 10 ani, ci si ca ati fost martori la primii pasi "analog" ai trupei catre promovarea in industria muzicala de care generatia digitala habar n-are. Ca da, erau chiar ei.

Andrei Hategan povesteste cum piciorul si colile A4 erau baza cand voiai sa dai sfoara in tara despre cutare lucru, de pilda cum ca ai avea nevoie de oameni pentru o formatie. Dupa era afiselor, a venit Radio Guerilla, s-a coagulat si niscaiva interes la TV, iar MySpace-ul a devenit cartea de vizita a muzicienilor. Aruncam o privire de atunci si pana acum la modul in care ni s-au aratat The Amsterdams pe parcursul timpului, care sunt atributele pe care au mizat si incotro se indreapta mai departe.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


The Geeks Bucharest

The Geeks este parte din Saatchi Creative Hub Bucharest, impreuna cu Saatchi & Saatchi Romania. Agentia se pozitioneza ca un partener de business cu focus pe solutii creative multidisciplinare de comunicare si... vezi detalii »

Initiative Romania

Initiative este una dintre cele mai mari retele independente de media din lume, asigurand servicii specializate de strategie, planificare si cumparare de media. Initiative este membra a Interpublic Group of... vezi detalii »

Subiecte

Sectiune



Branded


Related