Milkshake aduce The Shaky Challenge la ADfel 2015

Milkshake aduce The Shaky Challenge la ADfel 2015

Primul milkshake pe care il poti prepara rapid si usor in orice moment al zilei, oriunde te-ai afla, Milkshake de la Dr. Oetker, da startul distractiei.

Dupa traznaia din 2010, ne reintoarcem la ADfel, pe 24 si 25 septembrie, cu o super-provocare creativa. Pentru ca prepararea unui milkshake nu este doar la indemana ta, ci poate fi si o experienta amuzanta, te provocam sa participi la The Shaky Challenge.

Arata-ne cat esti de inventiv si, cine stie, poate castigi un GoPro Hero 4.

Ne intalnim pe 24 si 25 septembrie la ADfel, la terasa Fabrica (Str. 11 iunie, nr 50).

Despre Milkshake de la Dr. Oetker
Primul milkshake pe care il poti prepara rapid si usor in orice moment al zilei oriunde te-ai afla! Milkshake de la Dr. Oetker e o bautura extrem de populara si cautata in randul tinerilor, fiind consumat atat acasa, cat si in timpul iesirilor cu prietenii.

Despre ADfel
De zece ani, copilul neconventional al IQads intretine setea de publicitate altfel a publicului bucurestean. Singurul eveniment de branded entertainment din Romania, ADfel creeaza un playground in care brandurile si agentiile creative interactioneaza cu publicul. In 9 editii, peste 100 de branduri si organizatii au venit cu peste 400 de idei implementate pentru mai mult de 7.000 de participanti pe an.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune

Dictionar



Branded


Related