[CV de agentie] Roxana Dragomir, Activ Ad Communication: Ne dorim acum sa ne apropiem insa mai mult si de branduri locale

[CV de agentie] Roxana Dragomir, Activ Ad Communication: Ne dorim acum sa ne apropiem insa mai mult si de branduri locale

Dupa 15 ani, Activ Ad Communication este fortata sa isi reinventeze modelul de business, spune Roxana Dragomir (Managing Director): un model bazat pe conturi si specializari si mai putin pe proiecte.

O alta provocare este aceea de a gasi oameni pe partea vizuala, de a carei lipsa piata de publicitate din Romania sufera in prezent.

 

15 ani am bifat anul asta, care au trecut parca intr-o clipita. Iar momente importante au tot fost, suficient de multe incat azi nici nu stim de care sa ne amintim mai intai. Sa nu credeti ca momentele au fost doar fericite, pe care sa le bifam festivist aici sau altundeva si apoi sa ne laudam cat de tari suntem.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


ACTIV AD

Suntem o agentie de creatie care si-a transformat abilitatile marcom si creativitatea in servicii adaptabile tuturor companiilor, fie ele mici sau mari: Campanii de Advertising Integrate; Activari de Brand;... vezi detalii »

Dosare editoriale

Companii

Subiecte

SectiuneBranded


Related