Ne pregatim din timp de Layeru-i Ler: mai ai cinci zile sa-ti impresionezi prietenii si o tara intreaga cu o felicitare 2.0

Ne pregatim din timp de Layeru-i Ler: mai ai cinci zile sa-ti impresionezi prietenii si o tara intreaga cu o felicitare 2.0

Mai sunt 37 de zile pana la Craciun, dar pregatirile trebuie incepute din timp. Casa cui e destul de incapatoare sa gazduiasca toti prietenii? In cate vizite ai putea sa mergi in 24 de ore si cum iti impaci si familia? Turul cator rude ai putea sa faci inainte sa te declari plin? Mai important, cui si mai ales cum ai vrea sa urezi din inima Sarbatori Fericite?

Din fericire pentru tine, te ajuta Timisoreana cu ultima parte: competitia de design 100% romaneasca Layeru-i Ler, desfasurata pe platforma TheCreator, te provoaca sa iti imaginezi felicitarea digitala potrivita pentru cei dragi. Ca-i animata, desenata, schitata sau fotografiata, surprinde atmosfera de sarbatori care iti aminteste de acasa si inscrie-o pana pe 22 noiembrie pe site-ul competitiei.

Juriu si premii

Nu-i nevoie sa te ademenim, stim deja ca ti s-au pus in functiune rotitele, dar nu uita de brief-ul competitiei, e bine sa pornesti la drum pregatit. Hai sa-ti spunem si care-s premiile. Asta pe langa recunoastere la nivel national, caci lucrarea ta ar putea fi vazuta de toti romanii pe platforma de Sarbatori a brandului.

Un juriu profesionist, format din ilustratori, visual artists si oameni de seama din industria comunicarii, printre care-i numaram pe Mihai Gongu (Creative Director, GMP Advertising), Loreta Isac (Art Director/Ilustrator), Mihai Barsan (Vicepresedinte Marketing, Ursus Breweries) sau Robert Obert (Visual Artist, HaHaHa Production), va hotari la cine se duc cei 2000 de euro pusi in joc.

Colinda-ne vizual pana pe 22 noiembrie

Pentru ca felicitarile sa ajunga la timp la cei care sa vor bucura de ele si lerul nu asteapta ultimul tren spre casele celor dragi, nu uita ca deadline-ul final este pe 22 noiembrie, ora 23:59

Nu-i treaba grea, dar e musai sa fie autentica si sa surprinda bucuria de a fi alaturi de cei dragi, in spiritul Timisoreana.

Ca sa setam atmosfera, te provocam sa te gandesti la ce-ti spune tie "acasa" si sa te gandesti la persoanele din viata ta pe care le vezi alaturi de tine de sarbatori. Spune-ne, cum ar arata felicitarea cu care ai vrea sa-i surprinzi?

Si, ca sa-ti stimulam un pic creativitatea, apelam un pic la competitivitate. Avem sa-ti aratam cateva din lucrarile aprobate pana acum in competitie. Vrem sa le vedem si pe ale tale, pana pe 22 noiembrie:


Despre platforma TheCreator 

TheCreator.ro este o  platforma powered by IQads care gazduieste competitii de user-generated branded content, activand cea mai importanta comunitate creativa din Romania. Pana acum au fost organizate peste 20 competitii de design si film, pentru branduri precum: Avon, AXE, BCR, Bergenbier, Desperados, Dove, JOE, Puma si Yahoo!.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune



Branded


Related