Decide castigatorul unui show unic in Romania: “Who`s King in Public SpeaKING”!

Decide castigatorul unui show unic in Romania: “Who`s King in Public SpeaKING”!

Sambata, 19 decembrie, la Caro Hotel, are loc cea de-a doua editie “Who`s King in Public SpeaKING?”, un eveniment de public speaking unic in Romania si primul eveniment de acest gen.

Evenimentul este organizat de compania de training SELFTRUST Academy si este creat urmand conceptul show-urilor TV live, asa cum este “Vocea Romaniei”, in care concurentii se “intrec live in speech-uri”, iar publicul si juriul decid pe loc cine merge mai departe. 

Who`s King in Public SpeaKING?” este o competitie in premiera, in care 12 manageri de top, antreprenori si prefesionisti din diverse industrii, antrenati de echipa SELFTRUST Academy se dueleaza pentru marele trofeu: cel mai bun speaker!

In prima etapa, fiecare dintre cei 12 concurenti va sustine un speech pregatit de 5 minute si 5 secunde pe tema "Arta este pentru oricine". Tu vei hotari, alaturi de trainerii SELFTRUST Academy si de juriu, cine sunt cei 8 participanti care isi continua drumul spre Marele Premiu. Cei mai votati 8 concurenti vor merge mai departe in Etapa 2. Acestia se vor intrece doi cate doi si vor sustine speech-uri spontane, pe teme pe care le vor extrage pe loc.

Cei mai populari 4 concurenti vor ajunge in Marea Finala, un mix intre cele 2 runde anterioare: provocarea celor 4 fantastici va fi de a sustine un speech spontan, pe tema "Nu am venit sa tin un discurs", folosind mai multe cuvinte pe care le vor alege pe loc.

 

INSPIRATIE & MOTIVATIE

Vei asista la cresterea spectaculoasa a unor lideri autentici, care te vor inspira sa-ti depasesti limitele si sa devii mai increzator in propriile forte, dar si sa-ti imbunatatesti abilitatile de vorbire in public

 

INFORMATIE DE CALITATE

Veiavea parte de un training cu informatie relevanta despre public speaking si vanzari oferit de SELFTRUST Academy

 

ENTERTAINMENT

Vei petrece o sambata altfel si vei asista la un show unic in Romania! Spectacolul va fi asigurat de concurentii care se vor duela pentru marele premiu – Trofeul “Who`s King in Public Speaking?”, iar cel care va decide castigatorul vei fi chiar tu!

 

NETWORKING

Vei cunoaste alti profesionisti din domenii diverse, interesati de dezvoltare personala. Printre participanti se numara antreprenori, manageri, oameni de marketing si media, directori de resurse umane, directori de vanzari.

 

TEAMBUILDING

Ia-ti colegii, familia si prietenii si vino la un eveniment distractiv, sa decideti impreuna cine merge mai departe spre Marele Trofeu!

Juratii "Who`s King in Public SpeaKING?" sunt profesionisti din comunicare, media si din industria muzicala.

Ii vom avea alaturi de noi la masa juriului pe Dorin Chiotea (Realitatea TV, Realizator emisiunea “Dimineata de stiri”), Manuela Voicila (BNI, Director National), Adrian Popescu (Teatrul Bulandra, Muzician si actor), Andreea Crepcia (Trupa muzicala ZUM, Solista), Mirela Vasadi (Televiziunea Romana, Realizator emisiunea “Arta fericirii”), Anne-Marie Ionescu (Magic FM& Rock FM, Marketing Manager) si Cristian China-Birta (Blogger& Managing Partner Kooperativa 2.0.).

Programul evenimentului este urmatorul:

09:30 – 10:10 Inregistrare participanti& Welcome Coffee
10:10 – 10:40 Intro speech
10:40 – 11:30 Runda 1: 6 speech-uri pregatite (Partea I)
11:30 – 11:50 Coffee Break si Networking
11:50 – 13:00 Runda 2: 6 speech-uri pregatite (Partea II)
Alegerea speakerilor care merg in Runda 2
13:00 – 14:00 Pauza de masa
14:00 – 15:15 Runda 2 – 8 speech-uri spontane
Alegerea speakerilor care merg in Marea Finala
15:15 – 15:30 Coffee Break si Networking
15:30 – 16:30 Marea Finala - 4 Speech-uri Mixt Pregatit + Spontan
Premiere
16:30 – 17:00 Speech de incheiere

 

TRAINERII SELFTRUST Academy

Andrei Dunuta are o experienta de 7 ani in sales management si business development. A construit cele mai performante echipe in cadrul departamentelor de vanzari directe in doua dintre cele mai importante banci din Romania, Citibank si Raiffeisen Bank, reusind sa transforme zeci de consultanti in seniori si experti ai vanzarilor bancare.

In prezent, Andrei este Co-Fondator si Trainer de Vanzari si Public Speaking la compania de training SELFTRUST Academy, pe care a fondat-o cu gandul ca un bun vanzator are nevoie de o multime de abilitati, de la public speaking la time management, de la comunicare si influentare la leadership si incredere in sine.

Alin Comsa este trainer de peste 15 ani, fiind implicat In proiecte ce tin de dezvoltare personala, relationare eficienta si managementul echipelor. Are o experienta vasta In piata financiar-bancara, unde a avut rezultate impresionante in domeniul vanzarilor directe.

Co-Fondator al SELFTRUST Academy, Alin Comsa a dezvoltat de-a lungul timpului o serie de cursuri cu diferite teme: Leadership, Coaching, NLP, Sisteme de convingere, Inteligenta emotionala, Time Management, Motivare, Charisma, Train the Trainers, Public speaking, etc. In paralel, Alin Comsa livreaza cursuri de pictura si dezvoltare prin arta pentru cei mici.

Evenimentul este organizat de compania de training SELFTRUST Academy si va avea loc pe data de 19 decembrie, la Caro Hotel. 

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Kooperativa 2.0

Kooperativa 2.0 este o agenție de Social Media, PR și Marketing Digital înființată în 2012 de antreprenori cu experiență de peste 10 ani în online. Cu o echipă de peste 35 de angajați, Kooperativa... vezi detalii »

Subiecte

SectiuneBranded


Related