Ogilvy & Mather lanseaza campania de promovare a singurei vopsele cu Teflon® din Romania

Ogilvy & Mather a inceput derularea primei campanii pentru brand-ul Savana, dezvoltate de la castigarea licitatiei Fabryo - "Creator de vopsele" din acest an.

Obiectivul de comunicare este re-pozitionarea brandului Savana drept vopseaua premium, facuta cu stiinta, iar strategia aleasa este promovarea individuala a unui produs-star al gamei. Produsul este cel care reuseste sa demonstreze cel mai bine promisiunea marcii, fiind cu adevarat inovator si diferentiator: Savana cu Teflon® - produs nou, realizat in parteneriat cu DuPont si unic pe piata din Romania si Europa de Est.
Pentru lansarea Savana cu Teflon®, echipa Ogilvy a dezvoltat o campanie ce cuprinde 2 executii TV ("cafeaua" si "sucul"), panotaj stradal (inclusiv o serie de panouri neconventionale), machete de presa, executii specifice pentru internet si o serie de materiale pentru punctele de vanzare si pentru distribuitori. De asemenea, Ogilvy a creat, cu ajutorul firmei de arhitectura si design interior "Organul de arhitectura", standul inovativ prin care brandul Savana s-a facut remarcat in bransa profesionistilor la targul de specialitate Construct Expo Ambient.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Ogilvy Romania

Ogilvy România face parte din rețeaua internațională Ogilvy si oferă pietei din Romania următoarele arii de expertiză, la nivel integrat: strategie de brand, advertising, customer engagement, PR & Influence... vezi detalii »

SectiuneBranded


Related