United la 15 ani: peste 2500 de campanii de marketing si comunicare

United la 15 ani: peste 2500 de campanii de marketing si comunicare

United, agentie de publicitate full-service, aniverseaza 15 ani de proiecte pe piata din Romania. Cu peste 2500 de campanii de marketing si comunicare concepute si implementate pentru companii locale si multinationale, organizatii non-guvernamentale si institutii, United are o expertiza vasta pe piata romaneasca. 

United a organizat evenimente de lansare pentru mai mult de 50 de branduri, dintre care 12 centre comerciale.

Agentia este unul dintre liderii in marketing-ul pentru centre comerciale in Romania, avand experienta notabila si in retail, real estate, turism, FMCG, servicii financiare. Pornind de la ideea ca marketing-ul si branding-ul sunt motoare ale profitabilitatii, United a conceput o metoda de branding proprie, numita 3D Brandsense®.

Pentru mall-uri, United a dezvoltat o metodologie proprie de marketing strategic, in vederea cresterii profitabilitatii: mallketing®.

In portofoliul agentiei intra inclusiv cea mai mare deschidere de centru comercial din afara Capitalei, cu 230.000 de vizitatori in primul weekend, la Maritimo Shopping Center din Constanta (2011).

Totodata, United este prima agentie de publicitate full-service din Romania care a initiat si organizat un festival international de scurtmetraj, Comedy Short Film Festival, in 2015.

In 2016, United are un plan de investitii de peste 200.000 de lei pentru dezvoltarea unor produse noi de marketing, realizarea unor studii de piata ample si implementarea unui program informatic complex de gestionare a activitatii agentiei.

Agentia ofera servicii integrate: consultanta in marketing, creatie, branding, productie audio/video, digital, organizare evenimente B2B si B2C, planificare si media buying. Divizia de PR ofera, la randul ei, servicii de strategie, consultanta, relatii cu presa nationala si locala, management reputational, comunicare corporate si comunicare de criza.

"Dupa 15 ani, am constatat la United ca nu exista ani buni si ani mai putini buni, pentru ca fiecare a adus ceva, o premiera, o descoperire, o performanta. 2015 a adus Festivalul International de Scurtmetraj de Comedie si suntem prima agentie de publicitate care organizeaza in Romania asa ceva. Tot anul trecut, am pus bazele unui nou KPI de relatii publice.

In 2014, l-am adus pentru prima data in Romania pe Bryan Berg si am facut la Plaza Romania cea mai mare constructie de carti de joc din tara. In 2013, am colaborat pentru prima data cu un mall din afara Romaniei – Nova Park din Polonia.

In 2012, am inventat 3D Brandsense, metodologia noastra proprie de formulare a strategiei de brand. In 2011, am lansat Maritimo Shopping Center la Constanta.

In 2010, am creat mallketing, o alta metodologie proprie de marketing strategic pentru mall-uri. In 2009, am avut primul nostru client international pe relatii publice, Autoritatea de Turism a Egiptului.

Si tot asa… Cand exista pasiune pentru excelenta, fiecare an aduce ceva nou si bun. Iar asta ne motiveaza sa ne autodepasim, an de an”, declara Dan Cirstea (Managing Partner United.Marketing Partner).

 

In portofoliul United se regasesc companii importante din Romania si din strainatate: Aedificia Carpati, AFI Palace, Anchor Grup, Autoritatea de Turism a Egiptului, Autoritatea Nationala pentru Cercetare Stiintifica, Bucuresti Mall, Carpatica Asigurari, Cetelem, Christian Tour, Clubul Presei Economice, Colliers International, Finexpert, Fundatia Sfanta Irina, Futureal, GTC, Grupo Lar, GSK, Hercesa, Hoffmann La Roche, Hotel Marriott, Hotel Cismigiu, Hotel Parc, Hotel Hilton, International House, Iris Titan Shopping Center, Immofinanz, Jacuzzi, JLL, Knorr, Konica Minolta, Maritimo Shopping Center, Medicover, MSD, Nova Park Mall (Gorzow, Polonia), P3 Logistic Parks, ParkLake, Plaza Romania, Portland Trust, Raiffeisen Bank, Sonae Sierra, Unilever, Vodafone.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Oameni

Subiecte

Sectiune



Branded


Related