Lowe a castigat pitch-ul Praktiker

Lowe a castigat pitch-ul Praktiker

In urma castigarii licitatiei organizate la sfarsitul anului 2015, la care au participat patru agentii de publicitate, Lowe a fost desemnata agentia de creatie a Praktiker in Romania. 

Dupa ce compania de DIY si agentia au mai colaborat si in perioada 2011–2013, iata ca astazi Praktiker se intoarce in portofoliul Lowe, adica “De la casa la ACASA”, precum spune si sloganul consacrat al companiei.

"Intr-o piata foarte activa din punct de vedere comunicare, am cautat un partener care sa ne propuna o abordare diferentiatoare pentru brandul nostru si, in acelasi timp, care sa raspunda nevoilor noastre de business. Am gasit in echipa Lowe o intelegere foarte buna a pietei in care activam, iar strategia si ideile creative ne-au cucerit. Abia asteptam sa le vedem implementate si sa le culegem roadele", spune Mirela Ochiana (Marketing Manager, Praktiker).

Lowe va fi responsabila pentru campaniile de comunicare realizate de Praktiker in anul 2016, asigurand serviciile complete de consultanta strategica si comunicare integrata.

"Faptul ca Praktiker, un client drag noua, s-a intors “acasa” ne-a reconfirmat credinta ca schimbarile pe care le-am operat in ultimul an in structura agentiei au adus un suflu nou, know-how, energie si determinare, care se traduc in solutii creative castigatoare. Orice om de agentie stie cat de valoros este momentul in care reusesti sa readuci alaturi de tine un client cu care impartasesti valori si ambitii comune. Suntem extrem de bucurosi ca ne aflam in pozitia aceasta", adauga Alina Balan (Client Service Director, Lowe).


Alina Balan (Client Service Director, Lowe)

 

Echipa Lowe care a contribuit la castigarea licitatiei este formata din: Vasile Alboiu (Chief Creative Officer, Lowe Group), Alin Marghidanu (Group Creative Director), Dan Costea, Victor Oprisan (Senior Art Directors), Andrei Munteanu (Senior Copywriter), Anca Masek (Art Director), Miruna Dumitrescu, Maria Nagy, Simina Zidaru (Copywriters), Ilinca Nanoveanu (A/V Producer), Bogdan Ionita (Head of Strategy), Andreea Lipara (Researcher), Nicoleta Grigoriu (DTP Designer), Alina Balan (Client Service Director), Adriana Tudoran (Account Director), Bianca Iancu (Account Executive).

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


MullenLowe

De 29 de ani in Romania, MullenLowe este o agentie de creatie, marketing si brand strategy, care isi propune sa isi pastreze mentalitatea de creativitate antreprenoriala si spiritul dinamic. Agentia se pozitioneaza... vezi detalii »

Subiecte

Sectiune



Branded


Related