Centrade Integrated va coordona operatiunile Cheil Worldwide pentru Europa de Sud-Est

Centrade Integrated va coordona operatiunile Cheil Worldwide pentru Europa de Sud-Est

Incepand din 2016, Centrade Integrated devine agentie regionala si principalul HUB pentru Europa de Sud-Est pentru Cheil Wordlwide Inc.

Centrade Integrated si Cheil Worldwide au semnat parteneriatul strategic pentru Europa de Sud-Est, conform caruia Centrade Integrated va coordona activitatea diviziilor de comunicare si marketing ale Cheil pentru Romania, Bulgaria, Ungaria, Serbia, Croatia, Slovenia, Muntenegru, Bosnia si Hertegovina,  Macedonia  si Albania. 

Prin aceasta colaborare care a devenit operational de la 1 ianuarie 2016, Centrade Integrated devine prima companie independenta de comunicare din Romania care isi extinde activitatea la nivel regional. 

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Cheil Centrade

Centrade | Cheil este una dintre cele mai mari companii de comunicare din Romania si HUB regional Sud Estul Europei (10 piete). Ca agentie integrata, Centrade | Cheil are capabilitati de coordonare la nivel de... vezi detalii »

Companii

Pozitii

Sectiune

Dictionar



Branded


Related