"Laser, frate?", "Halatu', halatu'?" si lista continua…

Chiar cand ma pregateam sa spun ca anul acesta nu am fost impresionata de nici o reclama romaneasca, cel putin in ceea ce priveste ideea creativa, nu de alta, dar, Slava Domnului, executii reusite am mai vazut (a se citi Dorna si Selected de la Elite), si-a facut intrarea cu veselie multa, spotul Cuscrii pentru Altex. Un spot care imi place, imi place si ma amuza. O ador pe soacra mica si convingerea cu care spune: "Fata noastra nu umbla lelea", ador ideea de "masina de spalat decapotabila" (macar masina de spalat sa fie decapotabila, daca automobilul e mai greu de « obtinut » cu credit doar cu buletinul), si sa nu uitam de "plajmi". Rad de aerul conditionat facut cadou mirilor si mai ales, imi place sensul dat cuvantului "stabil".

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Leo Burnett

Leo Burnett Romania este unul dintre cele mai prestigioase nume din industria de marketing si comunicare din Romania. In mod constant o agentie de top, Leo Burnett a reusit de-a lungul timpului sa creeze lideri... vezi detalii »

Companii

Sectiune

Dictionar



Branded


Related