[Young FIBRA] Alege-ti cadrele preferate din "ADventura URSUS"

[Young FIBRA] Alege-ti cadrele preferate din "ADventura URSUS"

Orice-ai face vara asta, sa fie ca-n filme. Si, ca sa fim mai actuali, orice ai face de 1 mai, ca mergi la mare, la munte sau poate te asezi la binecunoscuta masa in familie, te inspiram cu cele mai bune lucrari inscrise in competitia Young FIBRA - ADventura URSUS, care sustine tinerele talente creative.

In urma cu o luna si jumatate, am provocat tinerii creativi sub 30 ani sa-si imagineze cum arata o aventura rupta din filme, pe care sa o astearna apoi in 3 billboard-uri succesive astfel incat sa creeze o poveste. Drept ghidaj pe drumul creativ au avut mesajul: Oriunde ati merge weekendul asta, sa fie cu distractie ca-n filme. Povestea finala trebuie sa te ghideze pe tine pe drumul spre distractie.

Inscrierile in competitie au luat sfarsit, asa ca acum e momentul sa-ti votezi cadrele preferate din ADventura URSUS. Dar grabeste-te pentru ca deadline-ul este 1 mai. Numai bine cat sa ai timp sa testezi ideile participantilor in aceasta mini-vacanta.

Povestea care te inspira poate ajunge cu ajutorul votului tau pe masa juratilor Premiilor FIBRA, in frunte cu Kevin Brady (ECD, Droga5 NY). 

 

Cateva dintre lucrarile competitiei

Echipa: Ana Volintirescu, Andreea Velicoiu, Carmina Pohontu, Alexandra Coscovelnita

 

Echipa: Andrei Grosu, Teodor Chiripuci

 

Echipa: Catalina Ceparu, Schmidt Ionut

Votul tau este dublat de votul juriului profesionist format din reprezentati URSUS (Mihaela Babeanu si Mihai Barsan) si Graffiti BBDO (Dan Sendroiu si Andrei Nica). 

Cele mai bune 10 lucrari vor fi trimise in finala, pe masa juratilor Premiilor FIBRA care vor stabili castigatorii competitiei Young FIBRA - ADventura URSUS. Ii poti vedea pe scena la Gala de premiere a Premiilor FIBRA de pe 6 mai, alaturi de cele mai bune agentii locale. 

 

Despre Young FIBRA

Young FIBRA este sectiunea dedicata tinerilor sub 30 de ani din cadrul Premiilor FIBRA, festivalul local de creativitate, prin care sustinem tinerele talente ale industriei de comunicare.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Campanii

Festivaluri

Sectiune



Branded


Related