Conversion se afla din nou pe locul 1 in topul agentiilor de publicitate digitala din Romania

Conversion se afla din nou pe locul 1 in topul agentiilor de publicitate digitala din Romania

Conversion este, pentru a doua oara consecutiv, pe primul loc in topul agentiilor de digital din Romania, dupa clasamentul realizat de Forbes.

Asa cum mentioneaza publicatia de business si leadership, bazandu-se pe cifra de afaceri din 2015, Conversion este prima dintre „locomotivele” care trag piata digitala din tara noastra.

In urma bilanturilor financiare ale agentiilor de publicitate digitala si marketing pentru anul 2015 monitorizate de Forbes Romania, reiese ca cifra de afaceri a companiei a crescut cu 77,3% fata de 2014, atingand 10,5 milioane de euro la un profit net de jumatate de milion de euro.

La nivel national, vestea buna care ne bucura este ca piata de comunicare digitala se dezvolta tot mai mult, iar cifrele sustin aceasta concluzie: cele 37 de agentii monitorizate au realizat o cifra de afaceri de 41.293.548 euro, cu 17,3% mai mare decat cea din 2014.

Compania Conversion a fost infiintata in ianuarie 2012, iar din 2013 face parte din grupul Naspers, unul dintre principalii jucatori la nivel mondial in domeniul noilor tehnologii. Avand peste 45 de specialisti in domeniul de marketing, agentia ofera servicii integrate de promovare, utilizand cele mai noi tehnologii de marketing online si offline. Conversion detine Profitshare.ro si Conectoo.ro.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Sectiune



Branded


Related