Ringier Romania preia in regie de vanzari site-ul Sfatulparintilor.ro

Ringier Romania preia in regie de vanzari site-ul Sfatulparintilor.ro

Incepand cu 1 octombrie, Ringier Romania va prelua in regie de vanzari site-ul Sfatulparintilor.ro, din categoria familie & copii.

Sfatulparintilor.ro reprezinta o comunitate construita in jurul relatiei parinte-copil si se adreseaza persoanelor orientate spre o educatie bazata atat pe minte, cat si pe suflet. Pornind de la motto-ul „informatie si inspiratie”, echipa Sfatulparintilor.ro ofera informatii utile pentru parinti, dar si surse de inspiratie pentru rezolvarea problemelor de zi cu zi, specifice vietii de familie.

Comunitatea Sfatulparintilor.ro a crescut si s-a dezvoltat in jurul site-ului, forumului si paginii de Facebook cu acelasi nume. Specialistii in jurnalism, comunicare, parenting, psihologii si membrii sai publica zilnic articole pe teme de interes precum: familie, parinti, copii, viata si stare de bine, informatii care ajung la utilizatori si prin intermediul newsletter-ului zilnic dedicat.

Din punct de vedere al datelor de trafic si al profilului audientei, Sfatulparintilor.ro este accesat de 766.522 utilizatori unici/luna si inregistreaza peste 2,27 mil. afisari, conform datelor furnizate de SATI trafic pentru luna august a.c.

In ceea ce priveste profilului utilizatorilor*, majoritatea celor care acceseaza Sfatulparintilor.ro este formata din adulti cu varste cuprinse intre 25 si 49 de ani (59%), preponderent femei (64%), avand studii medii sau superioare (76%), provenind din mediul urban (72%) si fiind activi din punct de vedere profesional (56%). In plus, un procent semnificativ al utilizatorilor este responsabil de cumparaturile curente (70%), 44% dintre utilizatori incadrandu-se in categoria ESOMAR AB.

Ringier Romania este cel mai important jucator in segmentul revistelor glossy pentru femei, cu un portofoliu format din sase publicatii: ELLE, Psychologies, Avantaje, Glamour, Viva! si Unica, dintre care primele cinci sunt titluri internationale. Ringier Romania detine in portofoliul sau si 14 site-uri proprii, cat si 26 in regie de vanzari, din categoriile: lifestyle feminin, business, news/tabloid, news/opinion, cooking, teens, entertaining, medical, auto, games, lifestyle masculin, parenting, pets, sport si TV guide.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related