JustAD incepe comunicarea pentru Tipografia Everest

JustAD incepe comunicarea pentru Tipografia Everest

Agentia de publicitate JustAD incepe comunicarea pentru una din cele mai mari tipografii din Romania, tipografia Everest.

Colaborarea a inceput o data cu organizarea evenimentului OctobEverest, sarbatoarea mustului, in cadrul careia au fost celebrate parteneriatul si prietenia dintre angajatii si clientii tipografiei Everest.

Succesul evenimentului a condus la desemnarea agentiei JustAD ca fiind responsabila pe partea de comunicare a acestui brand.
Agentia va oferi servicii integrate de comunicare cat si de consultanta strategica.

"In urma evenimentului OctobEverest, care a cuprins o multitudine de activitati interactive - tir cu arcul, intreceri cu potcoava, intreceri de baut must precum si gala decernarii premiilor tipografiei Everest, am sarbatorit nu doar succesul unui proiect ci si continuarea unei frumoase legaturi profesionale. Dupa 6 ani in care JustAD a fost clientul tipografiei Everest, acum ne bucuram sa ii avem clienti si sa colaboram in cadrul multor proiecte indraznete impreuna".
Alina Stanciu (Head of Strategy JustAD)

 

"Dorim sa ne aflam intr-o legatura permanenta cu clientii nostri si sa raspundem prompt nevoilor acestora. Acesta este si motivul pentru care, in viitorul apropiat, cu sprijinul agentiei JustAD, vom organiza workshop-uri tehnice in urma carora clientii vor fi pusi la curent cu cele mai noi tehnologii din cadrul tipografiei."
Abraham Dan (General Manager Tipografia Everest)

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related