Atenție, concentrație mare de ciocolată și secrete. Adina Weiner: Într-o zi, nu mai știu care, mi-am propus să încep să fac câte un tort pe săptămână, să văd ce se întâmplă

Atenție, concentrație mare de ciocolată și secrete. Adina Weiner: Într-o zi, nu mai știu care, mi-am propus să încep să fac câte un tort pe săptămână, să văd ce se întâmplă

Totul a început când Adina Weiner avea opt ani și a fost la ziua prietenei cele mai bune. Pentru că știa că nu-i plăcuse tortul din anul precedent, Fimia, mama sărbătoritei, a făcut special un tort de ciocolată pentru ea. 

Când a crescut și a trebuit să plece la facultate, Fimia i-a dat Adinei rețeta tortului, cu o singură condiție – să o țină secretă. Se pare că rețeta secretă provine direct din bucătăria Casei Regale și că, deși pare simplă, e nevoie de multă pasiune pentru gătit ca să iasă bine (povestea tortului magic, pe larg aici). De atunci, tortul de ciocolată a devenit pentru Adina un mic business stabilit în Canada, numit Weiner’s Chocolat.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Subiecte

Sectiune



Related