Bogdan Costin, început la Saatchi & Saatchi + The Geeks: Io am făcut lucrurile mai încet, mai ardelenește așa, nu m-am grăbit să fiu director de creație cu orice preț

Bogdan Costin, început la Saatchi & Saatchi + The Geeks: Io am făcut lucrurile mai încet, mai ardelenește așa, nu m-am grăbit să fiu director de creație cu orice preț

A adus cuvântul "banking" în română, motiv de supărare pentru adepții purității limbii, a chemat-o pe Hortensia Papadat Bengescu într-un spot Unicredit și a pus formule matematice pe tricourile jucătorilor Naționalei de fotbal. Trei repere alternative ale drumului de 20 de ani prin publicitate al lui Bogdan Costin. Cele oficiale sunt acestea: D’Arcy, BBDO, Leo Burnett, 23 Communication Ideas, Tempo, Geometry Global și acum Creative Director Saatchi & Saatchi + The Geeks. 

Schimbarea de acum vine firesc în cariera mea. Era momentul perfect ca să-mi asum din nou o astfel de poziție. 

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


VML

VMLY&R a preluat FRACTAL Communications, agentia locala parte din WPP, si se alatura  VMLY&R Commerce pentru a oferi brandurilor o experienta conectata.  Preluarea agentiei locale de catre... vezi detalii »

The Geeks Bucharest

The Geeks este parte din Saatchi Creative Hub Bucharest, impreuna cu Saatchi & Saatchi Romania. Agentia se pozitioneza ca un partener de business cu focus pe solutii creative multidisciplinare de comunicare si... vezi detalii »

Leo Burnett

Leo Burnett Romania este unul dintre cele mai prestigioase nume din industria de marketing si comunicare din Romania. In mod constant o agentie de top, Leo Burnett a reusit de-a lungul timpului sa creeze lideri... vezi detalii »

Festivaluri

SectiuneBranded


Related