Art of Protest pe locul întâi în topul ADC*RO al lunii februarie

Art of Protest pe locul întâi în topul ADC*RO al lunii februarie

Membrii ADC Romania au desemnat ideea „Art Of Protest” ca fiind cea mai creativa din luna februarie. Aceasta a fost semnata de Mara Danila. „Art of protest” e o galerie de arta pentru protest. Ilustratori si artisti vizuali au transformat mesajele strazii in arta ce poate fi downloadata gratuit, printata acasa de catre oricine si adusa la urmatorul protest.

 

„Sa spunem ca ai iesit in piata. Asta inseamna ca te-ai simtit nervos. Frustrat. Revoltat. 'Art of protest' a fost prima initiativa prin care ai simtit ca exista o miscare, si e alaturi de tine, de mesajul tau. Ca te sustine. Si te ajuta sa comunici mai departe de piata. Si cel mai important, iti face mesajul auzit”, declara Sandra Bold (Head of Copy MRM // McCann & membru ADC Romania).

Jazz ocupa locul al doilea datorita proiectului de Valentine's Day, dezvoltat pentru Grand Entertainment. Din cele peste 100 de istorisiri de dragoste inscrise in campanie, trei au devenit subiect de film, intr-o serie de trailere proiectate in sala de cinema, chiar in prezenta cuplurilor care isi recunosteau pas cu pas povestea. Campania a fost creata de Alexandru Buta // Art Director & Simona Suman, Andrei Stanciu // Copywriter.

Cel de-al treilea loc este castigat de Leo Burnett Romania pentru outdoorul „Romania, editie aniversara”, de pe celebrul Panou Arthur Verona. Mesajul a aparut cu ocazia protestelor de la Guvernul Romaniei.

Pentru luna februarie, mentiuni au primit lucrarile: “Vodafone20 – Ai puterea sa-ti faci viitorul”, de la McCann WorldGroup Romania, “#cinstenuhotie” de la Rusu+Bortun Brand Growers pentru brandul Primus de la Patru Maini si “Electric Castle 2017 – Second Artist Announcement”, dezvoltat de Electric Castle si Cake.

Art Directors Club Romania (ADC*RO) a fost infiintat in 2008 si reprezinta o asociatie non-profit, al carei obiectiv este acela de a promova si de a recunoaste excelenta in creativitate. Art Directors Club Romania este cea mai densa concentratie de talente creative si lideri de creatie din industria de publicitate romaneasca. Activitatea creativa si recunoasterea publica obtinuta de membrii ADC Romania pot defini fara dificultate traiectoria, momentele cheie si succesele industriei publicitare locale dar si regionale.

Misiunea organizatiei este de a conecta si de a aduce impreuna cele mai puternice talente creative si de a le pune la dispozitie instrumente prin care sa se manifeste cu solidaritate, generozitate si excelenta profesionala.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


ADC*RO

Art Directors Club Romania (ADC*RO) a fost infiintat in 2008 si reprezinta o asociatie non-profit, al carei obiectiv este acela de a promova si de a recunoaste excelenta in creativitate. Art Directors Club Romania... vezi detalii »

Rusu+Bortun

Rusu+Bortun este o agentie de strategie si manifestare creativa de brand. Conform Art Directors Club, Rusu+Bortun este printre cele mai creative agentii din Romania in 2022. Din 2008, Rusu+Bortun integreaza servicii... vezi detalii »

Leo Burnett

Leo Burnett Romania este unul dintre cele mai prestigioase nume din industria de marketing si comunicare din Romania. In mod constant o agentie de top, Leo Burnett a reusit de-a lungul timpului sa creeze lideri... vezi detalii »

Campanii

Sectiune



Branded


Related