De St. Patrick’s Day sarbatorim prima tara virtuala: IRELOMANIA

De St. Patrick’s Day sarbatorim prima tara virtuala: IRELOMANIA

Fara sa ne luam prea in serios si pentru ca avem foarte multi prieteni irlandezi iar St. Patrick’s Day a venit, in timp ce ne gandeam la asemanarile celor doua popoare, roman si irlandez, a luat nastere o noua tara: Irelomania. Momentan doar virtuala, pe irelomania.country, dar, la cum decurg lucrurile in contextul geopolitic actual, orice e posibil.

Brexit si dezbinare! Nici California nu e tocmai flower power and happy. Cand toata lumea vrea sa se desparta, noi, la The Mansion Advertising, vrem sa ne unim. Adevarul este ca ne place sa inotam impotriva curentului. De aceea, Irelomania trebuia sa prinda viata. Ne unim cu fratii nostri de peste mari pentru ca mai mult ne asemanam decat ne deosebim. Si pentru ca together we’ll do better!

Nu o spunem doar noi. O spun cifrele. Probabil si cercetatorii britanici daca stam sa cautam suficient de mult.

Ca sa dam un singur exemplu. Ce ne place noua atat de mult? Berea. Da, dar nu atat de mult precum altora. Nu stim exact ce fac cehii de sunt mereu pe primul loc (conform Wikipedia) in ceea ce priveste consumul de bere, dar, presupunem ca se cam distreaza.

Ani la rand, Irlanda a fost mereu fruntasa la consumul de bere. Pe 2, pe 4 sau pe 7, insa niciodata pe 1. Romania a fost si mai in urma. E timpul sa oprim aceasta rusine! Sa ne unim halbele si sa trecem pe primul loc. E destinul nostru si acesta ne surade.

Iar lista continua. Pentru ca e bine sa mori de tanar, dar cat mai tarziu. Asta a spus-o, conform legendei, chiar primul irelomanian din istorie, Dracula.

Oricum, noi credem ca together we’ll do better!
Pasiti pe pamantul virtual al noii noastre tari pe
irelomania.country.
Granitele sunt mereu deschise si nu aveti nevoie de viza.

Va asteptam cu bere, paine si sare. Tot virtuale.

Un irelomanian

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Branduri

Campanii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related