Spot TV nou pentru Spor Formulă Nouă, prima vopsea lavabilă din România, construit pe principiul DIY

Spot TV nou pentru Spor Formulă Nouă, prima vopsea lavabilă din România, construit pe principiul DIY

După ce anul trecut SPOR, prima lavabilă românească, a fost promovat printr-o campanie TV intitulată ”alb de România”, brandul românesc are în 2018 un spot nou ce pune accentul pe produs și pe ușurința de a vopsi.

În continuarea spotului TV de anul trecut, acum adaptat pe beneficii funcționale DIY,  vopseaua Spor Formulă Nouă este prezentată tot cu laitmotivul cailor albi alergând și al zăpezii - reperele fundamentale pentru acel alb generos pe care toata lumea îl caută, dar fiind totodată şi o metaforă pentru libertatea de mişcare şi uşurinţa pe care o oferă aplicarea produsului.

Cele două spoturi comunică atât repoziționarea cât și specificul vopselei – o consistență inovatoare, inedită, care o face să nu curgă și să acopere perfect. Vopseaua este foarte consistenta în cutie, iar după ce o amesteci se comportă impecabil la aplicare. Acoperă perfect și ușor, ca orice produs Spor , tocmai de aceea spotul este pe principiul Do It Yourself.

Povestea noului spot SPOR are în prim plan echipa de testare Policolor, pentru a reaminti că SPOR este un produs premium elaborat permanent la standarde tehnice și științifice actuale.

  

Workshop-uri pentru pasionații de home & deco

Echipa de creație s-a axat pe originea brandului, precum şi pe cercetarea şi inspiraţia cu care a fost creată noua formulă SPOR, ce îmbină perfect raportul dintre eficienţă şi calitate.

Campania de comunicare, ce va fi activă în mediul TV și online, dezvăluie consumatorului experiența unică a folosirii cu ușurință a lavabilei de un alb perfect, cu o rezistență garantată cinci ani. Pentru a completa transmiterea mesajului că Spor Formulă Nouă este soluția perfectă pentru o amenajare impecabilă a locuinței, Policolor va organiza în următoarea perioadă, în București, workshopuri în care bloggeri consacrați de home & deco vor învăța pasionații acestui domeniu cum să planifice un proces de renovare și cum să amenajeze spațiile mici.

 

Echipa care a contribuit la realizarea  spotului TV SPOR este formată din:

Casa de producţie Multimedia Est:

Dragoş Potop (Producător), Seb Mihăilescu (Regie), Toma Velio (D.O.P.), Teodor Zugravu (Scenografie).

CAP: Marius Aldea (Copywriter), Lau Lupu (Art Director), Mara Stoenescu (Group Account Director), Cristina Purcărea (Managing Partner), Codin Caradimu (Creative Partner).

Policolor: Camelia Dragomirescu (Director Marketing), Alina Neamţu (Group Brand Manager).

Zenith Media

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Zenith

Zenith este The ROI Agency. Printr-o combinatie unica de date, tehnologie si specialisti in domeniu, facem fata chiar si celor mai complexe provocari si contribuim activ la cresterea business-urilor clientilor... vezi detalii »

Branduri

Subiecte

Sectiune



Branded


Related