[YouTube Romania Ads Leaderboard] Top 10 cele mai populare reclame vizionate in primul trimestru din 2017. 6 branduri romanesti in clasament

[YouTube Romania Ads Leaderboard] Top 10 cele mai populare reclame vizionate in primul trimestru din 2017. 6 branduri romanesti in clasament

In topul celor mai populare spoturi publicitare vizionate pe YouTube de catre userii romani in primul trimestru al anului (1 ianuarie - 31 martie 2017), gasim urmatoarele branduri romanesti: Orange cu 2 spoturi, Avon si campania "Timp din timpul tau" feat. Antonia, ASUS cu 2 episoade din serialul online "Boost My PC", 2 spoturi McDonald's parte a campaniei  "McDonald’s COMBO 1+1", un spot din cadrul proiectului #roboticaetare semnat Vodafone si un review de la CEL.ro.

Primul loc al topului este ocupat de Samsung Mobile si spotul de introducere a modelelor Galaxy S8 si S8+.

YouTube Ads Leaderboard este o lista a celor mai populare reclame video care ruleaza pe YouTube. 

Clasamentul este generat pe baza vizualizarilor realizate de utilizatorii de YouTube din Romania, urmarind mai multi indicatori relevanti, precum numarul vizualizarilor din Romania, rata de vizualizare (timpul mediu vizualizat dintr-o reclama) si raportul dintre vizualizarile organice si cele platite.

YouTube Romania Ads Leaderboard este un top trimestrial, publicat de IQads.

 

1. [Samsung Mobile] Samsung Galaxy S8 and S8+: Official Introduction

 

2. [Orange Romania] Orange Home: Servicii Fixe pentru Acasa | Oferta de Iarna 2016

 

3. [Orange Romania] Orange Open: Pachetul cu Internet prin Cablu, TV si Mobil | Oferta de Iarna 2016

 

4. [AvonCosmeticsRomania] Timp din timpul tau feat. Antonia - episodul 3

 

5. [ASUSRomania] Boost My PC - Sezonul 2 - Episodul 3

 

6. [ASUSRomania] Boost My PC - Sezonul 2 - Episodul 2

 

7. [McDonaldsRomania] McDonald’s COMBO 1+1 – Clasa a 11-a C

 

8. [McDonaldsRomania] McDonald’s COMBO 1+1 – Profu'

 

9. [Vodafone Romania] Vodafone #Roboticaetare – promo

 

10. [CEL.ro] UNBOXING & REVIEW - Xiaomi Redmi Note 4 - CEL.ro

 

„Primul trimestru al anului 2017 aduce Samsung pe prima pozitie cu spotul pentru noul Galaxy S8. Al doilea si al treilea loc sunt rezervate pentru Orange Romania, cu doua videoclipuri care vizeaza vacanta de iarna, ambele axandu-se pe oferte sezoniere. Pe locul al patrulea gasim spotul Avon, cu Antonia in prim-plan, care interpreteaza o piesa hip hop special creata pentru Ziua Femeii.

Asus Romania urmeaza in continuare cu doua episoade din seria Boost my PC. McDonalds isi evidentiaza creativitatea si stilul degajat in doua spoturi interesante, pe care le regasim pe locurile 7 si 8. Vodafone soseste in locul noua, cu un anunt educational despre robotica, cu o multime de celebritati romanesti - de la jurnalisti la cantareti.

Nu in ultimul rand, avem cel.ro cu un unboxing si un review la smartphone-ul Xiaomi Note 4", declara Emilia Branzan (Industry Manager, Google Romania).

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Campanii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related