Anul asta se poarta turcoaz de Valentine's Day

Anul asta se poarta turcoaz de Valentine's Day

Se apropie ziua in care lumea isi sarbatoreste dragostea la unison. Inimioare, bomboane, flori, felicitari, cine romantice, cadouri, declaratii de dragoste sub diferite forme - si chiar si in cuvinte. Dar, ca toate lucrurile din lumea asta, chiar si traditiile sarbatorii dragostei pot deveni repetitive.

Parafrazand o vorba de duh de pe alte meleaguri, un om are nevoie in viata de curajul de a schimba ceea ce poate, de puterea de a accepta ce-i de neschimbat si de intelepciunea de a face diferenta intre cele doua. Pusa in context de Valentine's Day, ghicitoarea ne duce catre un restaurant bucurestean - unde Ziua Indragostitilor se sarbatoreste in nuante de turcoaz, cand tot restul lumii poarta cu incapatanare rosul Valentin.

Restaurant La Vitrine

Dar sa incepem cu inceputul: de ce o cina la restaurant? Nu ne-am saturat de atata mancare buna, atmosfera eleganta, muzica buna in surdina si oameni care ne servesc primitori? Pe scurt, nu. Niciodata. Si, in plus, sa fim sinceri cu noi: e mijloc de februarie, zilele sunt scurte si friguroase. Vrem, nu vrem, suntem toti in mod de conservare. Cel mai bine, pastram bungee jumpingul si alte activitati neortodoxe pentru zile mai insorite.

Cina romantica ramane de actualitate - cu atat mai mult daca ai norocul sa prinzi un meniu restrans, dar totusi flexibil, cu 3 dish-uri la alegere. Pentru ca nu vrei sa petreci o ora nestiind ce sa-ti comanzi si poate nu te incanta nici provocarea de a te pune de acord cu partenerul/partenera asupra a ceea ce veti consuma. Nimeni nu poate fi de acord tot timpul, iar certurile de Ziua Indragostitilor nu vin bine nimanui. 

Sticla de vin din partea casei? Indiferent de ocazie, o idee buna. Cu atat mai mult acum, cu cat vinul are un efect benefic asupra inhibitiilor, iar declaratiile de dragoste au nevoie de niste ghionturi.

Odata transmise declaratiile si mancat desertul, gata, pleci acasa? Mult mai romantic ar fi sa iesi la o plimbare in natura, intr-o zona putin spre deloc stiuta a Bucurestiului? Sa zicem, pe malul Lacului Tei. Si, daca te simti curajos, ai putea duce plimbarea pana tarziu in noapte, cand te poti retrage intr-o camera de hotel de 4 stele.

Cu alte cuvinte, cheia unui Valentine's Day reusit sta in echilibrul dintre clasic si nou. Si, ca sa nu mai alergi tu dupa el, toate conditiile de mai sus se gasesc deja pregatite la restaurantul La Vitrine din cadrul Caro City Resort.

De Valentine's Day, incepand cu ora 19.30, La Vitrine te primeste cu vin spumant si canapes, pana sa treci la meniu si atmosfera turcoaz, inconjurat de natura si la doi pasi de hotel. Ai inclusa o sticla de vin in oferta, cu conditia sa te inscrii online aici

Nu mai ramane decat sa te prezinti la fata locului -- dar fii vigilent; la declaratii si serenade esti pe cont propriu.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info

Companii

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related