Corona te îndeamnă să trăiești momente care contează în noua campanie dezvoltată împreună cu V8 Interactive

Corona te îndeamnă să trăiești momente care contează în noua campanie dezvoltată împreună cu V8 Interactive

Te-ai întrebat vreodată cât timp îți petreci în interior? Pornind de la faptul că majoritatea timpului ni-l petrecem fie la birou, fie în casă, Corona și V8 Interactive au venit cu un mesaj care să inspire oamenii să iasă afară și să trăiască momente care contează.

This is living

Corona este mai mult decât o bere, este un simbol al atitudinii libere, îndrăznețe și al experiențelor autentice. Împreună cu V8 Interactive, Corona a lansat o campanie pentru a inspira cât mai mulți oameni să se deconecteze de la activitățile zilnice, să se reconecteze cu natura și să trăiască intens fiecare clipă.

 

"Corona devine berea generației care caută un echilibru între viața personală și cea profesională. Întreaga platformă de comunicare încurajează sporturile și activitățile care te aduc mai aproape de natură și îndeamnă la (re)descoperirea pasiunilor."
Mihaela Curcudel (Jr. Brand Manager Corona)

 

Corona Pop-Up Place

Pentru a duce mesajul mai departe, Corona și V8 Interactive au invitat oamenii să iasă din birouri pentru câteva ore pentru a se deconecta de responsabilitățile zilnice. La Corona Pop-Up Place au învățat să se plimbe pe longboard și waveboard și să își mențină echilibrul pe balanceboard.

 

"Consumatorii Corona caută să descopere și să se descopere, de aceea am vrut ca prin campania noastră să le oferim experiențe reale din care să rămână cu ceva mai mult decât cu un mesaj. Sau altfel spus, în loc să stea pe margine și să privească, să se ducă acolo, afară, și să aibă parte de o zi altfel la birou".
Adriana Luca (Jr. Copywriter V8 Interactive)

 

Pe viitor, Corona își propune să vină cu cât mai multe provocări și experiențe care să-i scoată pe oameni din rutina zilnică și să-i aducă mai aproape de natură. Și ca să vezi că vorbim serios, chiar luna aceasta s-a lansat o nouă provocare pe designonboard.ro pentru iubitorii de sporturi de apă.

 

Echipele participante:

Echipa V8 Interactive
Andrei Cucoaneș – Creative Director
Oana Năstase – Head of Copy
Adriana Luca – Jr. Copywriter
Raluca Enea – Jr. Art Director
Corina Angearu – Client Service Director
Irina Bozeanu – Account Manager
Iulia Bivolaru - Account Executive
Oana Pohrib - Social Media Manager
Bianca Muscalu – Social Media Executive

Echipa Corona
Mihaela Curcudel – Jr. Brand Manager
Alexandra Butoi – Senior Brand Manager
Ioana Albu – Digital Manager

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Branduri

Sectiune



Branded


Related