[Bibliografii personale] Sorin Trâncă: "Am aceasta chestie pe suflet: sa revin in lumea aia cu zmei, albine vorbitoare, apa vie si apa moarta"

[Bibliografii personale] Sorin Trâncă: "Am aceasta chestie pe suflet: sa revin in lumea aia cu zmei, albine vorbitoare, apa vie si apa moarta"

Chiar daca viata nu e ingaduitoare cu timpul pentru citit cu niciunul dintre noi, Sorin Trâncă (Managing Partner, Friends\TBWA) a ales sa ii faca in ciuda in felul lui. Reciteste. O ocupatie destul de extravaganta, daca ne uitam in jur, la oamenii care fug. Nu ii pasa, e felul lui de a razbuna timpul si vietile posibile. Si tot aici, la apucaturi ostentative (el ii spune compensare), mai noteaza una: isi pastreaza ziua de luni pentru citit, scris si gandit. 

In 2017, a recitit Un veac de singuratate, Calatorie la capatul noptii, Baudolino. In 2018 vrea sa reciteasca si povestile copilariei. Dintre titlurile noi, povesteste mai mult despre Sapiens, cartea despre care s-a vorbit cel mai mult anul trecut. Are si o teorie despre felul in care oamenii resimt nasterea unui copil. Si i-ar fi dat alt titlu: "Pestera". Mai vorbeste si despre Gog, Ulise, carti perfecte, batraneti precoce si tabieturi de lectura. 

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Friends\TBWA

Why work with an agency like FRIENDS\TBWA Bucharest? DisruptionⓇAlmost everyone in the business world knows about disruption, talks about disruption or wants to try it, sooner or later. Well, it’s maybe time... vezi detalii »

Dosare editoriale

Companii

Branduri

Sectiune



Branded


Related