[AdLife] Sorin Tranca: Primul meu salariu a fost primit pentru servicii de traducator + sef de echipa incarcatori / descarcatori tiruri banane

[AdLife] Sorin Tranca: Primul meu salariu a fost primit pentru servicii de traducator + sef de echipa incarcatori / descarcatori tiruri banane

Mi-a raspuns la invitatia de a raspunde la AdLife printr-un mail. "Deci sa scriu, in principiu, cine sunt si de ce sunt asa de superb, nu?", intreba ironic Sorin Tranca (Creative Director, FRIENDS Advertising). S-a abtinut de la a face clasamente publicitare, probabil pentru ca relatia lui cu publicitatea e frumoasa asa cum e acum, fara favoritisme. Arhiva a inghitit raspunsurile date in 2012 si a decis sa le scoata la mal astazi pentru un prim AdLife optimist si relaxat. Si desi a chiulit de la destule lucruri, Sorin se ocupa in continuare cu ideile prietenesti. 

Numar de primaveri creative: Viata in publicitate e extrem de frumoasa, asa ca pentru mine in fiecare zi e primavara. Am, deci, in jur de 5100-5200 de primaveri creative.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Friends\TBWA

Why work with an agency like FRIENDS\TBWA Bucharest? DisruptionⓇAlmost everyone in the business world knows about disruption, talks about disruption or wants to try it, sooner or later. Well, it’s maybe time... vezi detalii »

ADC*RO

Art Directors Club Romania (ADC*RO) a fost infiintat in 2008 si reprezinta o asociatie non-profit, al carei obiectiv este acela de a promova si de a recunoaste excelenta in creativitate. Art Directors Club Romania... vezi detalii »

Dosare editoriale

Subiecte

Sectiune



Branded


Related