Ministerul Apărării Naționale și Times New Roman la Conferința PRbeta 2018

Ministerul Apărării Naționale și Times New Roman la Conferința PRbeta 2018

Săptămâna viitoare, în 17 și 18 mai, la Timișoara are loc a opta ediție a celei mai importante conferințe regionale de comunicare din vestul țării, Conferința PRbeta. Reprezentanți ai MApN, Times New Roman, TEDxEroilor, dar și ai unor companii locale și naționale, împreună cu specialiști de marketing și comunicare din mai multe agenții cu prestigiu național, se vor întâlni la Timișoara pentru a discuta, împreună cu publicul, despre Adevăruri și provocări în comunicare. Specialiști în marketing, publicitate și relații publice vor povesti despre provocările pe care le-au întâlnit în comunicare, modul în care acestea pot fi depășite și adevăruri despre dificultățile din industrie, păstrând ideea unei comunicări eficiente, de calitate și fără compromisuri.

Alex Dona ((Managing Partner la Times New Roman), Ioana Mănoiu (Managing Partner la GMP PR), Cpt. Dorin Chirca (Ministerul Apărării Naționale), Vlad Gliga (Co-fondator la TEDxEroilor) și Alexandru Grigoruță (Co-fondator Scotland Yard) se alătură celorlalți profesioniști deja anunțați în cadrul evenimentului. Dacă doriți să descoperiți care sunt provocările pe care le întâmpină aceștia în munca lor, cum se pot depăși situații dificile în comunicare și cum putem transmite adevăruri chiar și atunci când acestea sunt incomode, puteți participa la Conferința PRbeta 2018.

Programul evenimentului include atât o componentă de discuții și prezentări susținute de unii dintre cei mai buni practicieni din țară, cât și sesiuni de aprofundare a cunoștințelor, printr-o serie de patru workshop-uri specializate, care abordează cele mai actuale probleme ale industriei de comunicare.

 

Programul pentru 17 mai (prezentări și discuții):

8:30   Primirea invitaților
9:40 Provocări în comunicare cu Alex Dona, Alex Ciucă, Ioana Mănoiu, Vlad Gliga
10:45 Adevăruri despre comunicare  cu Tudor Galoș, Mihai Furtună, Eduard Jerca și Oana Bulexa 
13:25   Campanii care provoacă cu Alexandru Grigoruță, Cpt. Dorin Chirca, Traian Bugescu, Alecsandra Apostolescu
15:05 Discuție: adevăruri și provocări în comunicare în 2018 cu Dan Frînculescu, Monica Jitariuc, Sonia Nechifor

 

Programul pentru 18 mai (Workshop-uri):

09.30 – 10.00: micul dejun Cu Danone
10.00 - 12.30: GDPR pentru media digitală și offline, susținut de Tudor Galoș și Ioana Anghel
10.00 – 12.30: Campanii de comunicare cu buget redus, susținut de Monica Jitariuc
13.00 – 15.30: Strategii de comunicare în Social Media, susținut de Alex Ciucă
15.40  - 18.10 : Google AdWords și Facebook Ads, susținut deTiana Mitrici 

 

În cadrul PRbeta 2018 vor vorbi: Alex Dona (Managing Partner la Times New Roman), Ioana Mănoiu (Managing Partener la GMP PR), Alex Ciucă (Managing Partner la Superior Media) Sonia Nechifor (Managing Partner la CommON), Tudor Galoș (Senior Consultant la Tudor Galoș Consulting), Oana Bulexa (Managing Director la MSL The Practice), Monica Jitariuc (Managing Director la MSL The Practice), Dan Frînculescu (Freelance Creative Director), Alecsandra  Apostolescu (Digital Planner la Friends / TBWA), Tiana Mitrici (Managing Director la Tell Agency), Traian Bugescu (Owner la Prospero), Mihai Furtună (Managing Partner la Societatea de avocatură Furtună și asociații), Ioana Anghel (Senior Associate la Furtună și asociații), Sergiu Vasilescu ( Associate la Furtună și asociații), Eduard Jerca (Danone), Cpt. Dorin Chirca (Ministerul Apărării Naționale), Vlad Gliga (Co-fondator la TEDxEroilor), Alexandru Grigoruță (Co-fondator Scotland Yard).

Taxa de participare pentru prima zi din cadrul Conferinței PRbeta 2018 este de 149 lei, iar taxa de participare la fiecare workshop este de 99 lei.  

Studenții beneficiează de o reducere de 50% din valoarea biletului pentru prima zi a evenimentului. Înscrierile se fac online.

Parteneri: Danone, Fornetti, Aqua Carpatica, Sâmburești, BeanZ Cafe, West Tour

Parteneri media: IQads, SMARK, Tion, Zelist Monitor, Revista Altfel, SZalt Streaming    

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Friends\TBWA

Why work with an agency like FRIENDS\TBWA Bucharest? DisruptionⓇAlmost everyone in the business world knows about disruption, talks about disruption or wants to try it, sooner or later. Well, it’s maybe time... vezi detalii »

GMP & U

După 18 de ani pe piață, agenția devine GMP & U, an IDEA Company, care crede în puterea ideilor și în soluții fluide la problemele complexe de business, de astăzi. Numele GMP & U vorbește despre... vezi detalii »

Subiecte

Sectiune



Branded


Related