EFFIE Romania 2005 la start

EFFIE, singurul festival de masurare a eficientei in publicitatea romaneasca, isi va desemna castigatorii pe 25 martie 2005, la J.W. Marriott Grand Hotel. Jurizarea campaniilor inscrise in concurs va avea loc tot la Marriott, in 22 - 23 martie, procesul avand loc individual si confidential.

EFFIE este singurul festival care recompenseaza reusita in atingerea si depasirea obiectivelor de publicitate. Evenimentul se gaseste la cea de a doua editie in Romania, ca urmare a preluarii in 2004 a licentei de organizare de la American Marketing Association New York. La prima editie, festivalul a reunit 40 de campanii inscrise in concurs care au apartinut principalelor agentii de publicitate de talie mare si medie din Romania.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Leo Burnett

Leo Burnett Romania este unul dintre cele mai prestigioase nume din industria de marketing si comunicare din Romania. In mod constant o agentie de top, Leo Burnett a reusit de-a lungul timpului sa creeze lideri... vezi detalii »

Branduri

Festivaluri

Sectiune



Branded


Related