[Businessul de regie] Alin Alecu (ARBOmedia): Se observa deja o “curatare” a pietei, inclusiv in ceea ce priveste formatele folosite

[Businessul de regie] Alin Alecu (ARBOmedia): Se observa deja o “curatare” a pietei, inclusiv in ceea ce priveste formatele folosite

In momentul asta, piata de publicitate online se afla intr-o perioada de efervescenta, lucru aparent imbucurator daca n-am apela la memorie: perioada se aseamana cu boom-ul dinaintea crizei din 2008, spune Alin Alecu (Director General, ARBOmedia). Iar procesul revenirii din criza abia acum se incheie, cand se ating din nou nivelurile din 2007. In cifre estimative pentru anul 2018, asta ar insemna o piata neta de 75-80 de milioane de euro, adica o crestere de cca. 15-20% fata de 2017.

ARBOmedia, regie 100% independenta, reprezinta astazi atat publisheri din online, cat si statii locale de radio si TV, plus publicatii locale print si online. Numai pe online, reach-ul publisherilor ARBOmedia ar fi de peste 7 milioane de vizitatori unici, spune Alin, acoperind zone precum lifestyle-ul feminin, IT&C, news sau educational/parenting, fara a se specializa pe vreo nisa. Altfel sta situatia in cazul noului proiect de influencer marketing The AIM (Arbo Influence Marketing), concentrat pe 3 zone principale: family, travel si wellbeing.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Dosare editoriale

Oameni

Sectiune



Branded


Related