Toate bunataturile la purtator! Am deschis inscrierile pentru Cupa Agentiilor la Gatit by Selgros

Toate bunataturile la purtator! Am deschis inscrierile pentru Cupa Agentiilor la Gatit by Selgros

Prototipuri surprinzator de reusite sau retete consacrate, vazute iar si iar in propria bucatarie. Toate trebuie scoase la iveala, puse ordonat una langa alta, pentru masuratori si cantarit, iar cele mai promitatoare se instaleaza cu grija intr-un retetar updatat, la curent cu trendurile din fascinantul domeniu al bunatatilor.

La ce va trebuie? Pai pe 17-19 octombrie aveti de organizat o masa ca nicio alta (gandita, gatita si aranjata de voi), inzestrata cu misiunea de a impresiona un compendiu de jurati cu bun gust, la Cupa Agentiilor la Gatit by Selgros.

Totul se petrece la CulinaryOn (Soseaua Pipera 48) cu ingrediente proaspete de la Selgros, cu ustensile si tehnologie de la Kenwood, Electrolux si Flanco, plus un strop (cu totul indestulator) de cafea buna via Doncafe FreshSi, din fericire pentru toata lumea, inscrierile acestei competitii creative de mesterit culinareste sunt deschise, pe baza unui formular usor de digerat.

 

[UPDATE] Până pe 2 5 octombrie suntem cu radarele setate pe [email protected] ,
unde asteptam 
formulare de inscriere, post-completare.

 

Cum? De parca n-ati sti deja

Nu veti fi singuri in aceasta misiune culinara cu juriu si premii; suntem sociabili si va primim in echipe de 3 pana la 6 persoane care stiu ce inseamna viata de agentie in 2018 si ar aprecia o schimbare brusca de ingrediente in procesele de lucru - astfel ca la final sa nu iasa campanii, ci dish-uri (extrem de) comestibile.

Fiecare echipa dornica sa obtina gloria culinara sub forma titlului de Agentia Anului la Gatit va avea nevoie de un nume misto si un logo creativ - practic, cum s-ar spune, o identitate - care sa-i reprezinte cum se cuvine membrii in fata juratilor profesionisti, eroii care se vor lupta timp de 3 zile cu un numar deloc neglijabil de preparate. Tot aici mentionam si ca numarul maxim de echipe participante este de 30.

Calificarile vor avea loc pe 17 si 18 octombrie, urmand ca Finala sa se desfasoare pe 19 octombrie. Atat in calificari, cat si in Finala vom avea de-a face cu cate-o proba principala de gatit si cate una speciala, pe baza de brief.

Fiind intrucatva familiarizate cu domeniul marcommului, ne asteptam ca toate echipele sa vina pregatite atat cu knowhow (reteta gata decisa de-acasa), cat si cu creativitate spontana din plin (pregatiti sa improvizati). 

Pana la mai multe detalii legate de probe, o veste buna: MC-ul evenimentului este o figura familiara, Alex Cirtu, aka "Teacher", fost jurat al Cupei (si nu intr-un singur rand). De data asta, Alex are datoria de a se asigura ca toti concurentii, juratii si participantii rad, se distreaza, fura secrete culinare, dar nici nu intarzie prea mult gatitul ori evaluarea.

 

 

Cine se pronunta?

Juriul Cupei Agentiilor la Gatit by Selgros va fi format din specialisti culinari si reprezentanti ai brandurilor partenere; componenta integrala urmeaza sa fie anuntata. In Finala, un Chef recunoscut va participa in juriu pentru a evalua cele mai bune/creative/reusite/gustoase/memorabile preparate; va fi sfatuit sa se prezinte cu papile gustative odihnite in prealabil. 

Unele lucruri, insa, nu se schimba niciodata; si asta e foarte bine, mai ales daca sunt criteriile de evaluare:

  • Creativitate: utilizarea creativa a ingredientului secret/special, conceptul culinar, speech-ul de prezentare, numele preparatului 40%;
  • Tehnica: gustul, platingul, curatenia blatului: 40%;
  • Teamwork : strategia de lucru, impartirea rolurilor, coerenta prezentarii 20%.

Fiecare jurat va nota dish-urile cu o nota de la 1 la 10, iar nota echipei va fi o medie aritmetica a notelor acordate individual de catre jurati.

Atat pentru acum, ca e de ajuns. Strangeti echipele, completati formularul si scrieti-ne pe [email protected]. In rest, va lasam cu gandul la posibilitati culinare de nebanuit si sansa de a le aduce cu mainile voastre pe mesele unor cunoscatori. 

 

Despre Cupa Agentiilor la Gatit
Creativii ingredientelor, ai prezentarilor si ai uralelor isi gasesc locul, pentru al patrulea an consecutiv, la Cupa Agentiilor la Gatit, un eveniment IQads care face parte dintr-un concept mai amplu de intreceri  creative dedicate industriei publicitare din Romania - "Cupa Agentiilor".  
Scriem retetarul Cupei la Gatit din 2013 si starnim creativii sa se infrunte in preparate si farfurii. 

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info

Companii

Oameni

Subiecte

Sectiune



Branded


Related