[Cook-off publicitar] MediaCom vine in regim full-service la Cupa Agentiilor la Gatit by Selgros

[Cook-off publicitar] MediaCom vine in regim full-service la Cupa Agentiilor la Gatit by Selgros

Si asa, in regim full-service, ii primim cu bratele deschise pe cei 6 membri ai echipei MediaCom - TastePlannerz, hotarati pe treaba culinara in competitia creativa care scoate publicitarul din agentie si il baga in bucatarie, fata-n fata cu produsele pe care de obicei le promoveaza. Ei, dar mai lasati strategia si campaniile, caci la Cupa Agentiilor la Gatit by Selgros nu va ajuta decat expertiza culinara. Iar oamenii de la MediaCom s-au facut ca n-ar avea, dupa care au lovit - pe-acasa ei gatesc supe-creme inmiresmate, cheesecakes cu unt de arahide (fara coacere), paste cu branzeturi in combinatie cu chilli si alte dish-uri inspirationale.

Cu alte cuvinte, pe 17-19 octombrie vor merge in deplasare culinara urmatorii bucatari modesti: Marian "The Blade" Petcu (Head of Planning), Ioana Damian (Group Account Lead), Sorin Focsanianu (Group Account Lead), Roxana Putaru (Media Planner), Diana Samoila (Account Manager) si Oana Petroff (CEO). Ii cunoastem inainte sa-i vedem la prima proba, punand in valoare aromele carnii de vaca - cinstita, dar complexa si cu multiple aspecte de considerat.

 

Lobby-ul in MediaCom

A fost rapid. Marian a dat un mail, mai multi dintre noi ne-am bulucit pe usa inbox-ului lui. Apoi ne-am scuzat: dumneavoastra mai intai, dar va, dumneavoastra mai intai, a, nu, dar va rog, dar insist, dar haideti, intrati, participati. Si iata-ne: suntem o echipa full service - client service, strategie, proiecte speciale, planning, buying, traffic.

Avem si rezerve, de care o sa avem cea mai mare nevoie la sarbatorit post-eveniment, orice loc vom ocupa.

 

Cotidianul in bucatarie

Take a break, din astea. Swipe left.

 

Si totusi: preparate de ultima ora

Sorin: Creveti trasi in unt. A durat 5 minute.
Marian: Pui de tara in tigaie de oras. Cu rosii din urbanul mic.
Ioana: No-Bake Chocolate Peanut Butter Cheesecake. Pentru cand nu ai timp (sau ti-e lene).
Oana: Supa crema de rosii si ardei capia, coapte si imbaiate in ulei de masline cu usturoi si busuioc. Miresme in casa garantate.
Diana: Paste quatro formaggi cu branzeturile gasite prin frigider si presarate, neaparat, cu fulgi de chili
Roxana: Penne siciliene al forno cu sos de rosii, busuioc, ciuperci, bacon, cu multa mozzarella si parmezan. Un deliciu :)

 

Cele 4 probe din concurs: surprize, emotii

Surpriza a fost ca am reusit sa ne inscriem. Bring it on!

Un sneak preview la prima proba

Am ales o vaca cinstita, insa complexa si cu multe aspecte. Secretele prin care o vom scoate in evidenta? Pai, sunt secrete. Avem si un maestru de ceremonii pe carnuri: Marian "The Blade" Petcu.

 

Diferentierea in competitie. Puncte forte

Noi mizam mai degraba pe integrarea in bucatarie. Diferentierea vine singura, caci "fiecare om suntem diferiti".

 

Pe ambitie sau fun?

Avem ambitia sa fim ambitiosi si dorinta sa ne dorim sa ne simtim bine. Daca le rezolvam pe astea, totul vine de la sine. Juratilor le dorim inspiratie (sa ne aleaga pe noi), iar competitorilor sa se bucure alaturi de noi.

 

Partenerii Cupei

Despre Selgros Romania 
Se ocupa de varietatea si prospetimea ingredientelor pe care le veti transforma molecular la fata locului, totul in spiritul constructiv al improvizatiei, fara emotii, nici cu presiuni (sunt deja destule la birou).

Despre Kenwood 
Aduce intariri sub forma de instrumentar, de regula absent in meseria de publicitar. Dar pastram familiaritatea - o sa fie multitasking ca la tine in agentie, doar ca in bucatarie.

Despre Electrolux 
Asigura tehnologiile de gatire fara de care n-am putea gusta nici jumatate dintre aromele care o sa ne inconjoare. 

Despre Flanco
Si inainte, si dupa finish-ul Cupei Agentiilor la Gatit, Flanco se angajeaza sa aduca bucatariile romanesti la zi din punct de vedere electrocasnic.

Despre Doncafe Fresh 
Arma secreta a evenimentului nostru, care pana la urma implica niste eforturi in conditii de concurs. Si nu puteam omite un element precum cafeaua, nelipsita oricarui "publicitar starter pack".
 

Despre Cupa Agentiilor la Gatit
Creativii ingredientelor, ai prezentarilor si ai uralelor isi gasesc locul la Cupa Agentiilor la Gatit, un eveniment IQads care face parte dintr-un concept mai amplu de intreceri creative dedicate industriei publicitare din Romania - "Cupa Agentiilor". Scriem retetarul Cupei la Gatit din 2013 si starnim creativii sa se infrunte in preparate si farfurii. 

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Dosare editoriale

Companii

Sectiune



Branded


Related