Multitasking ca-n publicitate: Kenwood aduce intariri la Cupa Agentiilor la Gatit

Multitasking ca-n publicitate: Kenwood aduce intariri la Cupa Agentiilor la Gatit

Una dintre micile neplaceri ale meseriei de publicitar este ca nu ai niciun fel de scule. Un instrumentar care sa fie palpabil, nu virtual. Unelte de care sa te atasezi, pe care sa le ingrijesti, care sa-ti aduca alinare cand imperfectiunile umanitatii te supara: graba de la CS, amanarile de la creatie, diferentele de opinie cu strategia sau lipsa maririlor de salariu, daca problema e cu directoratul. Numai ca, orice unelte ai avea, tot oamenii sunt aia care fac publicitatea buna.

La fel de importanti sunt oamenii si cand vine vorba de treburi de bucatarie. Din fericire, bucataria e o idee mai concreta (sic) si dispune de-o sumedenie de instrumente mari si mici, care nu fac diferenta doar intre o reteta buna si una mediocra, ci si intre gatitul-placere si gatitul-corvoada.

La Cupa Agentiilor la Gatit nu se practica decat gatitul din pasiune si placere, motiv pentru care nu puteam lipsi participantii de robotii de bucatarie Kenwood, partener al evenimentului desfasurat la CulinaryOn, intre 17-19 octombrie.

Asadar, cupa noastra va beneficia de prezenta robotului de bucatarie Kenwood Cooking Chef, proiectat in Marea Britanie, lansat anul acesta pe piata din Romania. Robotul este dotat cu un motor puternic de 1500W care vine cu o garantie de 10 ani (da, adica mai mult decat orice alt aparat din categoria electrocasnice).

Robotul va asista cele maximum 30 de echipe participante la Cupa Agentiilor la Gatit pe tot parcursul calificarilor si, desigur, in Finala, prin intetirea eficienta a oricaror procese de taiere, feliere, maruntire, framantare, tocare sau stoarcere, fara sa se laude sau sa ocupe prea mult spatiu.

Aviz: aparatul cuprinde si o functie de incorporare delicata in amestec, astfel ca deserturile si prajiturile nu sunt deloc vise imposibile, chiar departe de casa si bucataria proprie.

Totodata, Kenwood organizeaza si o proba speciala la aceasta editie a Cupei: cu ajutorul Cooking Chef-ului arondat, fiecare echipa va produce cate-o portie de paste de casa, asa cum s-ar gasi ele servite intr-un mic satuc italienesc. Proba "Paste cu imaginatie" va fi pe baza de brief, reteta sosului de paste ramanand la latitudinea fiecarei echipe. Cert e ca pastele trebuie sa iasa bine, iar sosul e dator sa puna in valoare finetea ingredientelor prelucrate cu robotul de bucatarie Kenwood.

Atat pentru azi. Doar ca la aceste calificari despre care tot vorbim sa stiti ca e necesar sa va si inscrieti.

[UPDATE] Pana pe 2 5 octombrie scrieti-ne la [email protected],
cu formularul de inscriere completat. Si orice intrebari.

 

Despre Kenwood
Kenwood este o companie britanica, fondata in 1947 de Kenneth Wood si devenita Numarul 1 in Europa in categoria robotilor de bucatarie. De la blendere si storcatoare la tocatoare de carne si de la ceainice la roboti de bucatarie, Kenwood creeaza produse ce usureaza viata clientilor sai in bucatarie, produse care sa se potriveasca unor stiluri de viata aflate mereu in schimbare. 
Compania este prezenta in peste 40 de tari si a fost cumparata de Grupul De'Longhi in 2001. In Romania, produsele Kenwood pot fi achizitionate din magazinele marilor retaileri, fizice sau online (Altex/Media Galaxy, eMAG, Flanco, Carrefour, Selgros etc).

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info

Oameni

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related