Twisted Fate e rezultatul multor ani de jucat si desenat fara oprire

Twisted Fate e rezultatul multor ani de jucat si desenat fara oprire

Doi publicitari cu apetit pentru jocuri si antreprenoriat au scos pe piata Twisted Fate: The Card Game. Ma rog, nu l-au scos inca, dar sunt suficient de aproape sa ne dam seama ca e misto. Un joc adresat tuturor celor trecuti de varsta de 8 ani, care pune accent pe role-playing, "in care mecanica si povestea se impletesc intr-un fir logic si fun, iar layerul de storytelling este fundamental". 

Andreea Cristea (Copywriter, Geometry Global) si Andrei Detesan (Art Director, Ogilvy) sunt in spatele acestui joc care te azvarle intr-un univers amuzant, pe care participantii/personajele il pot controla. Cum s-a ajuns la produsul asta ce urmeaza a fi lansat pe 9 octombrie, la Apollo111? Andrei, pe scurt:

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


VML

VMLY&R a preluat FRACTAL Communications, agentia locala parte din WPP, si se alatura  VMLY&R Commerce pentru a oferi brandurilor o experienta conectata.  Preluarea agentiei locale de catre... vezi detalii »

Ogilvy Group România

Ogilvy România, parte din rețeaua internațională Ogilvy, este o companie WPP, unul dintre cele mai mari grupuri de comunicare din lume (NASDAQ:WPPGY). Pe piața locală, Ogilvy creează platforme de comunicare,... vezi detalii »

Companii

Sectiune



Branded


Related