#samefeeling – Lucrarea Lunii în Top 3 ADC - Octombrie

#samefeeling – Lucrarea Lunii în Top 3 ADC - Octombrie

ADC România prezintă un Top 3 ADC plin de content video pentru luna octombrie. Fie că vorbim despre campanii care exprimă realitatea socială, fie despre mini serii antrenante, două lucruri sunt sigure: categoriile TV și Digital domină topul de luna aceasta, iar Coca-Cola #samefeeling este Lucrarea Lunii.

 

LUCRAREA LUNII

Coca-Cola impresionează din nou, alături de McCann Worldgroup România. #samefeeling este un răspuns actual, rapid și inovator la contextul social prin care a debutat luna octombrie. În urma discuțiilor ample despre referendum, Coca-Cola şi-a exprimat opinia subtil, într-o manieră însă plină de semnificație pentru cunoscători.

„Simplă, emoționantă și curajoasă. Posibil cel mai bun real time marketing local, echivalentul românesc al tweet-ului Oreo. Bravo!”, declară Adrian Preda, Creative Director GAV & membru ADC*RO. 

 

Echipa care a gândit și implemetat ideea este formată din: Mihai Constantinescu, Lia Bira, Raluca Circo // Art Directors și Costin Bogdan // Copywriter.

 

TV

Locul 1 al categoriei revine seriei de spoturi TV de la ARO - „De bază prin casă”. Geometry Global si ARO fac echipă și apelează la simplitate și umor pentru a descrie scopul mărcii ARO: produse ieftine și de bază prin casă. Echipa de creaţie: Costina Dinulescu // Senior Art Director, Andreea Deliu // Art Director şi Bogdan Costin // Senior Copywriter.

 

 

 

Mențiunile categoriei TV îi reunesc pe:

Antrefrig - #VeryFicat. Când pare că ceilalți te-au încuiat, Antrefrig promite să dea acel gram de adrenalină de care ai nevoie pentru a fi tu cel care are ultimul cuvânt – „Antrefrig îți dă ficat”. O idee Jazz Communication, cu Rǎzvan Raicu // Art Director şi Andrei Stanciu // Copywriter.

 

KFC - Booster Limited. Despre cum să rămâi cool, fără să faci sacrificii și despre cum vine Boosterul în ajutorul tău. O idee McCann Worldgroup România, cu Raluca Circo // Art Director și Andrei Mihăilescu // Copywriter.

 

DIGITAL

Lucrarea Lunii Coca-Cola - #samefeeling este și câștigătoarea locului 1 în categoria Digital.

 

Locul 2 al categoriei îl ocupă mini seria 4x4 Biscuiți de teren - În Caz de Aventură - Cuca Măcăi.

MAINSTAGE | THE AGENCY și 4x4 Biscuiți de teren prezintă un ghid detaliat despre cum poți face față oricărui obstacol al naturii. Mai ales când te afli la Cuca Măcăi. Echipa care a gândit povestea aventurii: Nadejda Ghilca // Senior Art Director, Raul Gheba // Senior Copywriter şi Alex Coteț // Content Writer.

 

Pe locul 3 este campania celor de la Vodafone: Trăiește frumos, cu site-ul care îţi prezintă poveştile celor din spotul TV şi reia mesajul de a avea un echilibru între timpul petrecut conectati la device-uri şi interacţiuni reale. O idee McCann Worldgroup România, cu echipa formată din Wanda Hutira // Art Director și Alecsandra Popa // Copywriter. 

 

„Provocarea Pampers Pants pentru tătici și pitici” de la Jazz Communication primeşte o menţiune în categoria Digital. Pampers aduce în lumină relația tată – copil, cu o mare provocare: antrenamentul pentru TATITLON. Echipa: Gabriel Miu //Art Director şi Andrei Antal // Copywriter. 

 

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


VML

VMLY&R a preluat FRACTAL Communications, agentia locala parte din WPP, si se alatura  VMLY&R Commerce pentru a oferi brandurilor o experienta conectata.  Preluarea agentiei locale de catre... vezi detalii »

ADC*RO

Art Directors Club Romania (ADC*RO) a fost infiintat in 2008 si reprezinta o asociatie non-profit, al carei obiectiv este acela de a promova si de a recunoaste excelenta in creativitate. Art Directors Club Romania... vezi detalii »

Campanii

Festivaluri

Subiecte

Sectiune



Branded


Related