Eubiotic, la nivelul FORTE

Eubiotic, la nivelul FORTE

Pe 9 noiembrie, Eubiotic Forte a demarat campania TV de promovare noii formule de probiotic prin care urmărește păstrarea și consolidarea poziției de lider de piață pe segmentul probioticelor. 

Creația spotului TV a fost realizată de agenția Arena Advertising, cu o idee desemnată câștigătoare în urma unui pitch de creație desfășurat în luna august și confirmată de o serie de focus grupuri pe parcursul lunii septembrie.

 

"Conceptul “nivelul Forte” scoate cel mai bine în evidență performanța produsului și ne-a permis să arătăm munca de cercetare din spatele formulei Eubiotic Forte, care duce probioticele la următorul nivel. Am avut multe idei pentru acest proiect, însă aceasta a fost singura pe care am prezentat-o clientului în pitch, într-un video preview foarte apropiat de ceea ce vedem azi pe ecran." George Iordache (Director Creație, Arena Advertising)

 

Spotul TV, în format de 35” și cut de 10” a fost realizat împreună cu Diud Studio și a fost filmat la finalul lui octombrie, în București.

"Realizarea spotului Eubiotic Forte a fost o provocare din punct de vedere al scenografiei – a fost creat de la zero un întreg laborator de cercetare, care avea voie să arate într-un singur fel: premium. Rezultatul este un spot video care susține poziționarea produsului într-o ligă superioară", Bianca Zamfir (Client Service Director)

 

Începând din 2005, anul lansării sale pe piața românească, Eubiotic este probioticul no.1 din România în asocierea cu antibioticul, pentru adulți și copii, cu beneficii dovedite în prevenirea dezechilibrului florei intestinale afectate de consumul de antibiotic, împiedicând astfel apariția diareii și altor probleme digestive.

Arena Advertising este o agenție de creație independentă, cu o vechime de 15 ani în piața românească de publicitate. Serviciile oferite sunt integrate, acoperind atât zona de offline, cât și online. Printre clienții Arena Advertising se numără: 3M, L’Oreal, DHL, Berlin-Chemie, Recordati, Credit Europe Bank.

Echipa Arena Advertising: George Iordache – director creație, Bianca Zamfir – client service, Florin Pavel – art director, Ana Constantinescu – art director, Raluca Teşea – copywriter

Echipa Diud Studio: Andrei Gheorghe – regizor, Claudia Asanache – producător

Echipa Eubiotic: Ana Beşcheru – Brand Manager, Alina Radulescu – Marketing Manager OTC CEE

 

Arena Advertising este o agenție de creație independentă, cu o vechime de 15 ani în piața românească de publicitate. Dăm viața unor branduri noi și aducem un suflu proaspăt în viața celor vechi. Suntem o echipă de creativi cu experiența acumulată în lucrul cu clienți medii/mari, însă avem aceeași implicare și energie și în cazul proiectelor mici sau a companiilor tip startup. Lucrăm cu clienți care înțeleg că ideile bune vin de la oameni pasionați, nu de la agenții internaționale sau premiate.  Oferim servicii integrate, acoperind atât zona de offline, cât și online.

Echipa management:
George Iordache – Creative Director
Bianca Zamfir – Client Service Director

Portofoliu clienți: 3M, L’Oreal, DHL, Berlin-Chemie, Recordati, Alvogen, Credit Europe Bank, Solidis, Business Oil Platform.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune



Branded


Related