[Crafted Outfit] Uneori, salopeta il mai si face pe meserias. Vlad Popa exemplifica prin design

[Crafted Outfit] Uneori, salopeta il mai si face pe meserias. Vlad Popa exemplifica prin design

Nu demult, unul dintre participantii competitiei de design Leroy Merlin si IQads ne spunea ca lucreaza neincetat pentru a-si aduce fratele geaman de partea designului de uniforme. S-a tinut de cuvantul scris, iata-ne facand cunostinta cu Vlad Popa si lucrarea Handy ManIn care cele 4 piese vestimentare ale uniformei echipelor de vanzari Leroy Merlin ajung pe aceeasi lungime de unda, creand un look de salopeta. A iesit un outfit care diferentiaza clar echipele de vanzari Leroy Merlin de clientii magazinului si care, drept fie spus, n-ar fi strain nici de tendintele in moda.  

Intre timp, Vlad a inscris si designul Wild Thing, outfit care celebreaza "murdaritul" de vopsea cu bucurie, cum ar trebui s-o faca orice entuziast DIY. 

Le uram felicitari si succes celor doi frati, cat si celorlalti participanti din competitie, trecuti si viitori.

Si apropo de viitor, stim ca mai aveti idei, trebuie doar asezate pe hartie. Ori pe template, in cazul nostru. Mai sunt 5 zile la dispozitie pentru inscrieri, nu lasati pe ultima suta, stresul nu face bine la sanatate. Altfel, la capitolele brief si debrief stam bine, iar kitul de inscriere asteapta cuminte si el.

 

Cu designul competitiv :)

De cand ma stiu am fost un mare pasionat de artele vizuale. In ultimul timp m-am ocupat cu grafica pentru jocuri si benzi desenate.Despre competitie am aflat de la fratele meu; oricum as fi aflat, sigur ma inscriam. Mi-a placut tot conceptul concursului, la fel si celelalte lucrari deja inscrise. Mi-am dorit sa contribui la imbunatatirea aspectului tinutei angajatilor Leroy Merlin - si, implicit, la starea lor de bine.

 

Abordarea briefului

Mi-au atras atentia designul demodat al tinutelor actuale si faptul ca nu sunt optimizate pentru instrumentele de lucru, dar am incercat sa tin cont de toate nemultumirile din feedbackul consultantilor.

Ideea a fost sa creez impresia unui meserias in toata regula. Am o jucarie mica pe birou, un constructor in salopeta, care mi-a facut cu ochiul. Intotdeauna mi-au placut salopetele, nu numai ca o uniforma pentru meseriasi, dar si ca tinuta casual.

Am adaugat buzunare atat pe geaca, cat si pe pantaloni, care sunt echipati si cu agatatori pentru unelte.

 

Cu domeniul bricolajului / Do-It-Yourself

Nu sunt strain bricolajului, majoritatea reparatilor din casa ori le fac singur, ori particip intr-un fel sau altul. Am lucrat o scurta perioada de timp in domeniul constructiilor, ca muncitor, unde am participat la demolarea unei case. La construirea noii case nu am mai participat din pacate, a reinceput scoala :)

Toata lumea ar trebui sa incerce DIY-ul. Nu toate lucrarile necesita mana unui profesionist.

 

Catre jurati si catre public

Celor care le place lucrarea mea si imi acorda votul lor le multumesc mult.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info

Oameni

Subiecte

Sectiune



Branded


Related