[Dupa 10 ani] Laurentiu Dumitrescu: Cei mai multi nu luau in serios ideea ca mediul digital va schimba totul in advertising

[Dupa 10 ani] Laurentiu Dumitrescu: Cei mai multi nu luau in serios ideea ca mediul digital va schimba totul in advertising

Acum 10 ani, multi din industrie vedeau digitalul ca un alt canal de comunicare prin care urma sa se faca publicitate ca si pana atunci. Nu era prea sus in lista prioritatilor oamenilor de comunicare, povesteste Laurentiu Dumitrescu, Managing Director | Digital Star. Evident, lista prioritatilor s-a schimbat dramatic, ca si felul in care se face publicitate. 

Marketingul digital incepe sa se transforme si in Romania intr-un business matur. Nivelul discutiilor cu clientii este de multe ori astazi la un nivel la care doar visam acum 10 ani.

E loc de imbunatatire de ambele parti, adauga Laurentiu Dumitrescu: suntem de abia in faza in care agentiile si brandurile cauta solutii pentru a intelege cum pot folosi cat mai eficient acest mediu. 

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Leo Burnett

Leo Burnett Romania este unul dintre cele mai prestigioase nume din industria de marketing si comunicare din Romania. In mod constant o agentie de top, Leo Burnett a reusit de-a lungul timpului sa creeze lideri... vezi detalii »

Dosare editoriale

Sectiune



Branded


Related