[Dupa 10 ani] Ioana Zamfir: In industria asta, daca nu esti un pic nebun, nu faci nimic

[Dupa 10 ani] Ioana Zamfir: In industria asta, daca nu esti un pic nebun, nu faci nimic

Ioana Zamfir este, insa, suficient de nebuna. Si ne-a spus asta inainte de indemnul Serenei Williams. Oricum, cele doua nebunii vorbesc despre acelasi lucru bun: a deveni. In 2009, Ioana Zamfir era la primul job in publicitate. Incerca sa impace joburile mici, pe care le primea ca sanitar al departamentului, cu visurile ei mari. In 10 ani, a trecut de la de la junior la management. Acum este Creative Director Centrade | Cheil.

A fost un drum nebun de aproape 10 ani. Am trecut prin schimbari enorme din care cred ca am iesit un om si un creativ mai bun. Am trecut la joburi mici la a fi owner pe conturi mari, de la panica la siguranta, de la invatacel la mentor, de la uitatul cu ochi mari la work-ul de festival international, la jurat. 

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Cheil Centrade

Centrade | Cheil este una dintre cele mai mari companii de comunicare din Romania si HUB regional Sud Estul Europei (10 piete). Ca agentie integrata, Centrade | Cheil are capabilitati de coordonare la nivel de... vezi detalii »

Ogilvy Group România

Ogilvy România, parte din rețeaua internațională Ogilvy, este o companie WPP, unul dintre cele mai mari grupuri de comunicare din lume (NASDAQ:WPPGY). Pe piața locală, Ogilvy creează platforme de comunicare,... vezi detalii »

Dosare editoriale

Branduri

Sectiune



Branded


Related