Publicis România câștigă pitch-ul Raiffeisen Bank

Publicis România câștigă pitch-ul Raiffeisen Bank

În urma licitației care a avut loc în luna martie și la care au participat 4 dintre cele mai mari agenții de comunicare din țară, Raiffeisen Bank a ales să meargă mai departe alături de Publicis România.

Raiffeisen Bank este o bancă de top în România și deservește peste 2 milioane de persoane fizice, aproximativ 91.000 de IMM-uri și 5.700 de companii mari și medii. Banca are aproximativ 5.000 de angajați, o rețea de 400 de agenții, peste 900 ATM-uri, 20.000 de POS-uri și 220 mașini multifuncționale (MFM-uri) în toata țara.

Publicis România este cea mai premiată agenție din România la Cannes Lions 2018, agenția nr. 1 în rețeaua Publicis CEE și nr. 3 la nivel global în urma rezultatelor obținute la prestigiosul festival. În ultimii 4 ani, a câștigat 96 de premii la Cannes Lions, Clio, D&AD, New York Festivals, The One Show, Eurobest, Golden Drum, Effie Awards, Art Directors Club of Europe (ADC*E), AD Stars, Fibra Awards și Internetics.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


ADC*RO

Art Directors Club Romania (ADC*RO) a fost infiintat in 2008 si reprezinta o asociatie non-profit, al carei obiectiv este acela de a promova si de a recunoaste excelenta in creativitate. Art Directors Club Romania... vezi detalii »

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related