[Pași repezi spre industrie] Bogdan Ioniță: Interviurile sunt fix ca datingul - e important ca tu și agenția să fiți compatibili ca viziune și vibe

[Pași repezi spre industrie] Bogdan Ioniță: Interviurile sunt fix ca datingul - e important ca tu și agenția să fiți compatibili ca viziune și vibe

Mersul ușor legănat al lui Bogdan Ioniță nu îți dă niciun indiciu despre jonglatul permanent între deadline-urile de la facultate, job, freelancing și voluntariat, pe care îl experimentează de mai bine de un an deja. Să iei din toate experiențele părțile cele mai bune pare să fie secretul lui: facultatea a însemnat maturizare, agenția - managementul timpului, voluntariatul - networking, iar freelancingul - oportunități nesfârșite de experimentare.Și de ce nu, să le pui la portofoliu.

Al lui Bogdan adună deja numeroase proiecte de dezvoltare de logo-uri și identitate vizuală sau derivări ale unor concepte creative pentru diferite medii. Cu acest portofoliu s-ar duce nu către agențiile care oferă cel mai mare salariu, ci către acelea care arată că le pasă în mod real de angajații lor și investesc într-o cultură organizațională sănătoasă.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


DDB Romania

DDB Romania este agentia de creatie membra The Group. The Group este lider al industriei de comunicare din Romania si include agentii specializate in servicii de creatie, media, digital, branding, relatii publice,... vezi detalii »

Dosare editoriale

Branduri

Subiecte

Sectiune



Branded


Related