[Reguli de pitch] Costin Buta (WOPA): Procurement. Excel. Scump (dacă primești un „dincolo era mai ieftin” e chiar bine)

[Reguli de pitch] Costin Buta (WOPA): Procurement. Excel. Scump (dacă primești un „dincolo era mai ieftin” e chiar bine)

După vreo 2000 de proiecte și 300 de pitch-uri în diverse discipline ale comunicării la care a participat în 15 ani de când lucrează în industrie, Costin Buta, Managing Partner la WOPA, conturează tabloul înainte și după: 

Pe vechi era așa: te vedeai cu clientul, aveai cum se zice acum chemistry meeting, clientul se pregătea dinainte, îți crea cadrul să performezi, chema de obicei maxim 3 agenții, ți le zicea, știai bugete, îți dădea resurse, întâlniri și telefoane, dădea feedback pertinent, știa șă facă diferența între o idee și o execuție tactică. 

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


WOPA

Suntem independenti.Nu vorbim tot timpul frumos, dar vorbim liber. Suntem locali.Poate nu avem director de creatie „din occident”, dar avem unul nascut in Colentina, care face publicitate de 16 ani,... vezi detalii »

Dosare editoriale

Companii

SectiuneBranded


Related