[Reguli de pitch] Costin Buta (WOPA): Procurement. Excel. Scump (dacă primești un „dincolo era mai ieftin” e chiar bine)

[Reguli de pitch] Costin Buta (WOPA): Procurement. Excel. Scump (dacă primești un „dincolo era mai ieftin” e chiar bine)

După vreo 2000 de proiecte și 300 de pitch-uri în diverse discipline ale comunicării la care a participat în 15 ani de când lucrează în industrie, Costin Buta, Managing Partner la WOPA, conturează tabloul înainte și după: 

Pe vechi era așa: te vedeai cu clientul, aveai cum se zice acum chemistry meeting, clientul se pregătea dinainte, îți crea cadrul să performezi, chema de obicei maxim 3 agenții, ți le zicea, știai bugete, îți dădea resurse, întâlniri și telefoane, dădea feedback pertinent, știa șă facă diferența între o idee și o execuție tactică. 

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


WoPA

Nu, nu suntem buricele pamantului, nici pistilurile din florile de colt, nici bulele din sticla de Armand de Brignac Brut Gold, nici fisticurile prajite din cojile de fistic din pungile scumpe, nici nu suntem veri... vezi detalii »

Dosare editoriale

Companii

Oameni

SectiuneBranded


Related