[Obsesii part-time] Andreea Clincea (Geometry): Nu fac kickboxing pentru ca-mi place sa lovesc oameni sau sa ma bat cu cineva

[Obsesii part-time] Andreea Clincea (Geometry): Nu fac kickboxing pentru ca-mi place sa lovesc oameni sau sa ma bat cu cineva

E doar firesc ca in colectia noastra cu pasiuni nestiute ale oamenilor din publicitate, dupa un citat din Yoda sa vina unul de Muhammad Ali. ”Don’t quit. Suffer now and live the rest of your life as a champion”. E motto-ul care o conduce pe Andreea Clincea, Senior Digital Art Director @Geometry Global, dupa 8-9 ore de munca, spre sala. 

Kickboxingul poate fi o pasiune atipica, recunoaste ea. Pana a ajunge aici, a incercat tango, balet, tenis. Asa cum spune si in titlu, nu face kickboxing pentru ca ii place sa loveasca, ci pentru latura mentala a antrenamentelor.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


VML

VMLY&R a preluat FRACTAL Communications, agentia locala parte din WPP, si se alatura  VMLY&R Commerce pentru a oferi brandurilor o experienta conectata.  Preluarea agentiei locale de catre... vezi detalii »

Dosare editoriale

Companii

Branduri

Subiecte

Sectiune



Branded


Related