[Obsesii part-time] Cristina Rugina (Kubis): Pictura ma ajuta foarte mult sa ma exprim. De fel, sunt o persoana mai timida

[Obsesii part-time] Cristina Rugina (Kubis): Pictura ma ajuta foarte mult sa ma exprim. De fel, sunt o persoana mai timida

Cristina Rugina, Kubis Interactive, s-a reprofilat in 2016. De la farmacie, spre web design si publicitate. Dar pictura a insotit-o toata viata. A inceput sa ia lectii de pictura in ulei, pe cand avea 11 ani si apoi, chiar daca lectiile s-au terminat, a continuat sa picteze si sa experimenteze.

In scoala generala am pictat cel mai mult. In liceu, mai putin, apoi in facultate si mai putin. Dupa ce l-am cunoscut pe sotul meu, am inceput sa pictez personaje din jocuri, la sugestia lui. 

 Pictura ii da incredere, spune ea. Si are un principiu dupa care se conduce si la munca si in viata si in pasiunea ei: “nu lasa niciodata ceva neterminat.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Kubis

KUBIS is a creative agency led by curiosity. Vigilant and open-minded, we feed our minds with science and our hearts with fiction. We like to go bold, we want to go big, and we like to go first. Our ideas are... vezi detalii »

Dosare editoriale

Companii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related