Pilot aduce roboți în marile magazine din București și din țară

Pilot aduce roboți în marile magazine din București și din țară

Pilot, cel mai cunoscut producător japonez de instrumente de scris, transformă marile magazine din București și din țară într-un loc magic. 3 roboți, pe numele lor Nicu, Elena și Escu, bine echipați de către Pilot, vin în marile magazine să se distreze cu copiii, să danseze și să facă poze, în perioada 6 – 15 septembrie 2019.

 

"Pilot vine din țara tehnologiei avansate, Japonia, care își păstrează și tradiția scrisului de mână, în strânsă legătură cu inovațiile. Dar produsele Pilot sunt de-o calitate fantastică, semn că orice ar face, calitatea nu este negociabilă. Suntem parteneri Pilot cu exclusivitate în România de foarte mulți ani și ni s-a părut cumva firesc să prezentăm o țară atât de dragă nouă cu tot ceea ce o reprezintă, tradiție și tehnologie. Tocmai de aceea, întocmai ca și ei, am decis să facem un mix și de aici a venit ideea evenimentului RoboPen Magia. Ne bucurăm să le oferim copiilor din București și din țară ocazia să interacționeze liber cu cele mai noi invenții tehnologice și să cunoască 3 roboți simpatici de la care pot afla mai multe inclusiv despre produsele Pilot", a spus Adriana Paslaru (Deputy CEO B2C Dacris).

 

În România, produsele Pilot sunt distribuite exclusiv prin Dacris.

La propunerea Pilot, anul școlar 2019/2020 începe cu o altă rundă de joacă. RoboPen Magia este un eveniment dedicat copiilor pasionați de tehnologie, care vor să interacționeze cu ambasadorii Pilot din magazinele mari din București și din țară. Brand ambasadorii sunt 3 roboți, pe numele lor Escu (3-5CU), Elena, (3L3-NA) și Nicu (N33-COO). Ei se vor afla în magazinele Auchan, Carrefour și Cora din București și din țară pregătiți să își facă noi prieteni.

Elena și Escu fac conversație, se plimbă, cântă, răspund întrebărilor și fac poze pe care le printează pe loc.
Robotul Nicu, însă, aflat abia în clasa I, știe doar să danseze, să se plimbe și să fie extrem de simpatic.

În plus, Pilot va oferi experiențe de Virtual Reality (VR) în magazinele selectate, iar copiii vor putea urmări filmulețe și vor putea juca jocuri VR pe dispozitivele puse la dispoziție la rafturile cu produse Pilot.

Compania PILOT PEN este compania care a reinventat piața instrumentelor de scris cu invențiile și inovațiile sale realizate în cei peste 100 de ani de existență. Un simplu exemplu ar fi rollerul Pilot Frixion, cu cerneală termosensibilă, a cărui cerneală dispare la căldură și reapare la temperaturi negative, roller care a devenit simbolul unor generații întregi de școlari.

Este cel mai celebru dintre produsele Pilot și probabil că nu există elev în România care să nu cunoască faimosul instrument de scris care "șterge fără radieră". O altă invenție remarcabilă a celor de la Pilot este stiloul Capless, unicul stilou din lume cu vârf retractabil, un adevărat conversation starter în ședințele de business.
Tot japonezii de la Pilot au brevetat și un sistem de reglare a fluxului de cerneală, V-System, dar și vârful prevăzut cu bilă din carbură de tungsten. Bila se rotește de 4 – 5000 de ori pe minut, generează un efect de încălzire și cerneala devine mai fluidă.

Și dacă încă mai sunteți cu noi, atunci vă veți bucura să aflați alt lucru interesant și anume despre cerneala avansată pe bază de ulei.
Practic este o versiune modernă a cernelii pastă folosite la pixurile cu bilă, iar inovația celor de la Pilot transformă scrisul într-o activitate extrem de plăcută. Iar dacă nici aceste paragrafe nu or să vă convingă să încercați produsele Pilot, tot vă așteptăm să-I cunoașteți pe cei 3 roboți simpatici.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Pozitii

SectiuneBranded


Related