[REC și la podcast] Alex Ciucă (Primii trei ani): Am simţit că aş putea convinge mai mulţi oameni să ia calea antreprenoriatului

[REC și la podcast] Alex Ciucă (Primii trei ani): Am simţit că aş putea convinge mai mulţi oameni să ia calea antreprenoriatului

La fel ca antreprenorii pe care îi intervievează, Alex Ciucă este în Primii trei ani de podcast - cea mai importantă perioadă în dezvoltarea unui produs. Chiar dacă podcastul nu este încă un business, cum este cazul pentru cei mai mulți realizatori din România, Alex este unul dintre pionierii genului. Speră, pe de o parte, să încurajeze antreprenoriatul și, pe de alta, să facă parte dintr-un trend în creștere pe piața audio.

E cool să-ți faci podcast, așa cum pe vremuri era cool să-ți faci blog. Dar avem nevoie de mai multe producții care să acopere o gamă largă de subiecte, și abia atunci poate fi evaluată piața, spune Alex, care are și un al doilea podcast, Digital Recap, făcut în colaborare cu Marian Hurducaş. 

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


ADC*RO

Art Directors Club Romania (ADC*RO) a fost infiintat in 2008 si reprezinta o asociatie non-profit, al carei obiectiv este acela de a promova si de a recunoaste excelenta in creativitate. Art Directors Club Romania... vezi detalii »

Dosare editoriale

Companii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related