m(ai)models – soluția de management a bugetelor de marketing și a campaniilor bazată pe Inteligența Artificială

m(ai)models – soluția de management a bugetelor de marketing și a campaniilor bazată pe Inteligența Artificială

Luni, 16 Decembrie 2019, în cadrul unui workshop la care au participat specialiști în marketing din cadrul unor companii importante din piața din România, Convex Network a lansat aplicația m(ai)models care „folosește AI (Inteligența Artificială) pentru a susține activitățile de marketing”.

Aplicația beneficiază de tehnologie Microsoft de tip AI (Artificial Intelligence) și Machine Learning care oferă asistență în procesul decizional. Principalele functionalități ale soluției sunt:

  • definirea bugetului optim de marketing bazat pe constrângeri interne și externe, apelând la algoritmi matematici și învățare automată din istoricul derularii de bugete și campanii din anii precedenți;
  • planificarea campaniilor de marketing și gestionarea derulării acestora până la finalizare urmărind realizarea task-urilor specifice fiecărei campanii de către responsabili;
  • urmărirea și analiza campaniilor și execuția bugetului de marketing.

Convex Network a fost înființată în anul 2005 ca o necesitate la dinamica pieței de servicii IT din România. Focusul companiei este pe calitatea serviciilor oferite și implicit mulțumirea clienților. Pragmatismul, creativitatea, îndrăzneală, dinamismul, deschiderea, grija pentru detalii și consecveța definesc echipa Convex Network.

Pornind de la soluțiile și serviciile pe care le furnizează societatea, precum aplicaţii de business - Multimedia Ads (soluție de marketing de tip Digital Signage), HROrganizer (suita de tip HRIS pentru gestionarea organizațiilor dpdv HR, TimeManagement, Recrutare, Performance Appraisal, Talent Management, Manpower Plan și HR Budgeting), OrganizeCRM (suita de tip CRM pentru gestionarea proceselor de vânzări, case management, CallCenter, Project Management și Timesheet), FastAlarm (soluție de tip Business Continuity pentru gestionarea procedurilor de Disaster Recovery), AgilePointBPM (platforma de tip Business Process Management), Soluţii pragmatice de Securitatea informaţiei, echipa a dezvoltat aplicația m(ai)models, o soluție de gestiune a activităților departamentelor de marketing din companii medii și mari, în cadrul unui proiect finanțat prin Programul Operaţional Competitivitate 2014-2020.

Misiunea Convex Network este aceea de a contribui prin soluțiile implementate la succesul clienților atingând rezultate pragmatice – "We Do IT"!

Proiect co-finanţat din Fondul European de Dezvoltare Regională prin Programul Operaţional Competitivitate 2014-2020.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Campanii

Sectiune



Branded


Related