[Noii artizani] Locuitorii, fauna și flora Lumii Dinăuntru

[Noii artizani] Locuitorii, fauna și flora Lumii Dinăuntru

Să creezi ceva de la zero presupune întotdeauna o negociere între vulnerabilitate și dorința de a te face auzit. Între ce vrei să aduci nou în lume și riscul să nu fie înțeles așa cum îți dorești. Frica de a fi judecat. Sunt lucruri pe care înveți să le gestionezi din mers, cu fiecare greșeală, ajustare, refacere de pe drumul către artizanat, care te maturizează și te modelează, în același fel în care materia primă, sub mâinile tale, ia forme și valori noi.

Deși a fost mereu în contact cu arta având doi părinți artiști, drumul Alexandrei Radu până la ceramica pe care o creează și ilustrează astăzi nu a fost unul drept. S-a întortocheat de la Florești până în Franța și înapoi, s-a răsucit peste Londra, până să ajungă la destinație – în căsuța cu grădină dintr-un sat din Prahova. Aici are parte de liniștea pe care ți-o oferă să faci ceea ce îți place și de care are nevoie pentru a explora și ilustra locuitorii, fauna și flora Lumii Dinăuntru.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Dosare editoriale

Branduri

Oameni

Subiecte

Sectiune



Branded


Related