[Bilant 2019] Liviu Florescu: Intr-o lume digitala care se standardizeaza, diferenta fundamentala o va face creativitatea

[Bilant 2019] Liviu Florescu: Intr-o lume digitala care se standardizeaza, diferenta fundamentala o va face creativitatea

Pe de o parte, vor disparea multe joburi in viitorul apropiat. Pe de alta parte, se va schimba totul. Liviu Florescu, Manager CRAFT Interactive, de abia asteapta revolutia tehnologica, cu tot ce presupune ea. Pana atunci, vorbeste de schimbarile digitale de anul trecut, influenta lor in 2020 si trendurile care isi vor lasa amprenta asupra domeniului pe termen scurt. Dincolo de toate aceste modificari in peisajul digital, Liviu spera la o schimbare de paradigma: de la competivitate la colaborare. Pentru ca singuri ajungem repede undeva, spune el, dar impreuna ajungem departe.

 

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Craft Interactive

Suntem agenție de performance marketing. Construim mixul ideal de soluții digitale integrate, cu care creștem performanța și notorietatea business-urilor. Suntem specializați în Strategie digitală, Branding,... vezi detalii »

Dosare editoriale

Branduri

Campanii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related