[Bilant 2019] Alex Negoescu: 2020 ar putea fi anul in care valul populist nationalist sa inceapa sa dea, in sfarsit, inapoi

[Bilant 2019] Alex Negoescu: 2020 ar putea fi anul in care valul populist nationalist sa inceapa sa dea, in sfarsit, inapoi

Inceputul lui 2019 a venit cu un concediu de "maternitate", iar sfarsitul lui a insemnat pentru Alex Negoescu plecarea din Cohn&Jansen JWT, dupa 14 ani. Toate-s vechi si noua toate, pana la urma. Iar in publicitate, crede Alex, mereu va fi important "sa spui cat mai bine adevarul". Pare simplu, dar nu e chiar asa. Despre adevarurile spuse in 2019 si cele din 2020 vorbeste Alex in bilantul urmator. Incap acolo si Romania si libertatea ei, si alegeri si populism si campanii si trenduri viitoare.

 

Avand in vedere ca am inceput anul cu un concediu de “maternitate”, pot spune ca totul a inceput cu un optimism luminos, moderat oarecum de speranta ca voi supravietui. Am incheiat anul cu plecarea din agentie (dupa 14 ani am zis ca e momentul sa fac o schimbare), sfarsitul lui este amuzant de asemanator.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Dosare editoriale

Companii

Sectiune



Branded


Related